Şimdi Ara

lise son sınıftan açık ögretime geçsem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lise 4e geçtim bu sene.. düz lisedeyim ve düz liselerin genelinde eğitim açısından cidden büyük bir sorun yaşanıyor.. dersimize girecek hocalardan en fazla 2 tanesinden birşey anlıyoruz.. yani 6 saat okula gidip geliyoruz ama birşey ögrenilmedigi çok açık.. üniversiteye hazırlıkta hafta içi her gün boşa geçecek 6 saat olarak yorumluyorum yani okulu.. evim de dershaneye 1 saat kadar uzaklıkta. Bu yüzden okulu aradan çıkarmayı düşünüyorum ama iyi mi yapmış olurum kötü mü hiç bilmiyorum...
    Hedeflerim yüksek. Açık liseye gidecek olursam sabahtan dershaneye gidip akşama kadar orada durmayı düşünüyrum her gün..
    şimdi soracaklarımdan birisi şu,

Açık ögretime geçiş yapabilir miyim son sene ve diğerleri ile aynı anda mezun olabilir miyim?

bir de,

Sizce nasıl olur yapmalı mıyım karar veremiyorum ve kendimi ikna etmek istiyorum çünkü elimden çok bir şey gelmeyecek gibi.. yardımlarınızı bekliyorum gerçekten ihtiyacım var..

• uplasam?
  • Acik lise olayini gidip gorusmen lazim. Kimse bilmez burda
  • hmm .D .. o zman mantıklı olr mu ona cevap bulmaya çalışıyım yine de.kendimi ikna etmek istiyorum biraz da..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.