Şimdi Ara

lise sondayım devamsızlıktan kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar devamsızlığım özürsüz 12 oldu. müdürümüz değişti eski müdür, yardımcı oluyordu bu konularda yenisi hiç yardımcı olmuyor çok katı. dilekçede veremiyorum 5 günü geçtiği için. bugün konuşmaya gittiğimde hiç boşuna uğraşma ne yaparsan yap kaldın dedi. ne yapacağım? ygs sınavım iyi de geçmişti istediğim üniversiteyi kazanacaktım büyük ihtimal. yok mu bir yolu yordamı? ders çalışasım bile yok

• Çalış sen ; o bıraksa da meb zorluyor ; hiç gitmeden(3-4 aya yakın) geçti bizim bir arkadaş sen takma bunları 12 ymiş bir de :) ben de başlığı gmrünce bir şey sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

Çalış sen ; o bıraksa da meb zorluyor ; hiç gitmeden(3-4 aya yakın) geçti bizim bir arkadaş sen takma bunları 12 ymiş bir de :) ben de başlığı gmrünce bir şey sandım

bende öyle düşünerekten böyle devamsızlık yaptım fakat ne yaparsan yap kesinlikle kaldın falan diyince müdür bi kötü oldum.
  • Ayni adamdan bizde de vardı arkadaş konuşmaya gitti resmen kovdu kaldın diye Sonra o bagiran adam ile birlikte ayarladilar son sınıfta kolay kolay bırakılma olmaz ama yine de iyice araştır ne yapabilirim diye

Bu arada alınmayin ama niye böyle bir aptallik yapıyorsunuz anlamıyorum 1-2 gün için yaptığın o hareket şimdi aklını günlerce kurcalayacak daha zararlı çıkacaksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 26 Mart 2015; 15:56:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde siniftaydik bir gun mudur yardimcisi geldi adimi soyledi sinifta kaldin diye.Sonra dilekce verdim gecirdi ama dediki bir daha sorumsuzluk yapma cunku biz zor durumda kaliyoruz her seyin gunu var dedi.Seninkinide kabul ederler bir daha yapma diye demis belliki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dert ettiğin şeye bak sen kal seneyeki özel ders masrafın benden :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babani neyim cagar kanka seni korkutmak istiyor olabilir

• BİMER'e şikayet 2 hafta içinde çözüm bulunur. Ya da doktor tanıdığın varsa gitmediğin günlere dair rapor al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.