Şimdi Ara

Lise Sorumluluk Sınavları Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematiğim 47 10.sınıfım tek 1'im o var yazın sorumluluk sınavları mı oluyor ?

• Evet. Müdür yardımcısı ile görüş yine de. Benim bir arkadaş dört gelen derslerine bile girmişti yükseltmek için. Sonra da okul birincisi olarak mezun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 1 Haziran 2016; 18:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amentos

Evet. Müdür yardımcısı ile görüş yine de. Benim bir arkadaş dört gelen derslerine bile girmişti yükseltmek için. Sonra da okul birincisi olarak mezun oldu.

Sorumluluk sınavı düşündüğün şey değil bence. Bir sonraki yıl giriliyor kaldığın yıldan. İsteyerek girme diye bir şey yok ve HAYIR GİRMEZSİN. Sorumluluk sınavı için Sorumlu geçmen gerekir onun içinde doğrudan geçmemen gerekir doğrudan geçmemen için yıl sonu ortalamanın 50 altı olması gerekir. Yönetmelikte böyle daha bugün inceledik. 1 kalan dersin varsa 50 üstüdür. Rahat ol sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sorumluluğu reis mağaradan mı çıktın? Bütün derslerinin ortalaması 50 nin üzerindeyse her türlü geçiyorsun.
  • Ben zaten sınıfı geçiyorum şuan tek 1 im var oda matematik önümüzdeki yıllarda 2 yapmak zorundamıyım en az bu dersi sınava girecek miyim onu soruyorum ben sınıfı geçtiğimi biliyorum 1 olsada sınava girmek zorunda değilim yani? matematik benim alttan dersim mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jekssg -- 1 Haziran 2016; 19:15:26 >
  • 1 ders olunca sorumluya kalmazsın en az 3 zayıfı olan öğrenci sorumlu geçer ortalamanın her türlü 50 üstü olması gerek
  • Hocam bizde sorumluluk sınavları 2. sınavlardan 1 hafta sonra yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Hocam bizde sorumluluk sınavları 2. sınavlardan 1 hafta sonra yapılıyor.

o sınavlar sorumluluk değil telafi sınavlarıdır sorumluluk sınavları okul döneminde yapılamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AmIMad_ -- 1 Haziran 2016; 19:48:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.