Şimdi Ara

Lise Staj Saat Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Anadolu Teknik Meslek Lisesinde 11.sınıfı bitirdim. Bu yaz 20 günlük yani 1 aylık zorunlu stajım var. Soruma geçeyim;
    Sabah işe giriş 9.00 , Çıkış ise 18.00 çoğu yerde ve burada da gördüğüm kadarıyla Yaz Stajında günlük çalışma max. 8 saat diye duydum - gördüm. Bu bilgi ne kadar doğrudur yardımcı olursanız sevinirim.
    Birde bu staj notunda (pek iyi-iyi-orta-zayıf) zayıf alınca ne oluyor onuda öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

• staj notunu ben kendim vermiştim onda sorun yok sene içi staj yapmıyorsan

saat işine gelirse gidip adamla konuşucan onun insafına kalmış kabul etmezse 20 gün dayanıcan artık ben 9 dan 19:00a çalışıyordum hocayla konuştum yapcak bir şey yok dedi bana dayanıverin 20 gün artık
  • 8 Saatten fazla çalışamazsın. Yasal değil. Dikkat edersen staj süresini gün değil de saat olarak girmeni isterler.
  • Sanki stajdaçok çalısıyorsunuz da. Kimse kusura bakmasın liselerdeki stajlar nasıl yapılıyor herkes biliyor. Adet yerini bulsun diye staj yapılıyor bu ülkede. Fotokopi çek , çay getir çay götür vs vs. Hiç staja gitmeyip 100 notuyla geçenler de var. Kimse stajda bir sey öğrenmiyor malesef. Gerçi üniversitelerde öyle kimse okuldan donanımlı mezun olmuyor. Her sey bir gösteriş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    Redbul hocam bu bizim suçumuz mu yoksa milli eğitim bakanlığının suçu mu ? Koordinatör öğretmen sadece defteri getirmek ve almak için var kontrol etmiyor ki bu çocuk ne yapıyor diye.
  • Ben işe girerken gün olarak girdim. "20 iş günü" yazıyor defterde.
  • Reul kullanıcısına yanıt
    Notu geçen sene bizde öğretmen kendisi vermişti bilemiyorum. Saat işini de hocamla bir görüşeceğim 10 günüm kaldı zaten bitmesine olmadı dayanacağız bir şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evictionex

8 Saatten fazla çalışamazsın. Yasal değil. Dikkat edersen staj süresini gün değil de saat olarak girmeni isterler.

stajlar önceden saat olaraktı artık gün üzerinden hocam
  • Kapran kullanıcısına yanıt
    Sizin suçunuz değil tabiki... Benim zamanım da da aynıydı hala aynı. Simdi calıstığım yere stajyerler geliyor valla acıyorum hallerine... Dünkü çalışanlar stajyer görünce kuzu görmüs kurt gibi salya akıtıyor... Stajyer değil sanki ev hizmetcisi. Durum Türkiyenin her yerinde aynı... Staj kontrol hocaları is adına , piyasa adına hiç bir sey bilmiyorlar ki sizin sorunlarınıza çözüm bulsunlar... Bence staj yaptığın yerle bir görüş aksam eve gidisim sorun oluyor vs vs de durumu anlat yardımcı olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Sizin suçunuz değil tabiki... Benim zamanım da da aynıydı hala aynı. Simdi calıstığım yere stajyerler geliyor valla acıyorum hallerine... Dünkü çalışanlar stajyer görünce kuzu görmüs kurt gibi salya akıtıyor... Stajyer değil sanki ev hizmetcisi. Durum Türkiyenin her yerinde aynı... Staj kontrol hocaları is adına , piyasa adına hiç bir sey bilmiyorlar ki sizin sorunlarınıza çözüm bulsunlar... Bence staj yaptığın yerle bir görüş aksam eve gidisim sorun oluyor vs vs de durumu anlat yardımcı olurlar

Hocam stajyer tepki gösterse ne olur ben çaycımıyım temizlikçimiyim niye bunları yapıyorum diye ?
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Ellerinde not kozu var bende o yüzden öğrenmek istiyorum staj yanar gider diye buna güveniyorlar herhalde.
  • Bizim ki sabah 8.30 akşam 18.00

• Hocam girdiğin yer bir iş yeri elinde ki staj defterinde ki maddeleri bi okusan buraya konu açma gereği duymazsın.

Redbul herkese yalan yanlış bilgi verme kıyaslama yapma ben IT departmanında staj yapıyorum. Yeni gelen çalışanlara makine hazırlıyorum gidiyorum çağrı sisteminden sorunları hallediyorum depoya yeni gelen bilgisayarları kuruyorum boot atıyorum çalışan gibiyim yokluğum hissediliyor yani ve gayet birşeyler öğreniyorum ve donanımlıyım demek ki önemli olan gidiceğin staj yeri yan gelip dandik bir staj yerine gidersen çayda götürürsün yerleride silersin bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.