Bildirim
LİSE YE GEÇTİM 9.SİNİF NAPCAM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
kıyafet giyme.çanta götürme.kalem ve bir sayfa götür.cıvık olma.ağır ol.dik dur.en arka sıraya geç.cıvık insanlarla samimi olma.hocalar senden gıcık kapmasın ilk gördüğünde sana kanı ısınsın ona göre hal ve hareket takın. -
üstteki arkadaşın dediklerinin aynısı son sıraya geçme ilk iki sırayı kap iyidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erken git , bu yeterli.
Montla zıç liseli.
DH'yi kapat ve 4 yıl boyunca açma.
Şimdi canın ne istiyorsa onu yap ve okulda en arkalara oturup sessiz olma. Arkadaş edin, eğlen ama derslerine de çalış. İleri de çok pişman olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 17 Eylül 2017; 23:56:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben fen lisesindeyim yarın okula çanta götüreceğim geçen sene kitaplara poşet vermediler elimde taşıdım daha servis de yoktu hava da sıcaktı.
ve ayrıca her liselinin okuması gereken bir yazıya imza attım:
http://melihkagan.blogspot.com.tr/2017/09/afsyes-2017-snav-sorular-ve.html
bu yazı hayatını değiştirebilir seni mükemmel yapabilir -
Vay be zamanında ben de heycanlanmıştım,hatta okulun yerini karıştırmıştım.
Ayrıca sigaraya başlama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrenayk -- 18 Eylül 2017; 0:21:12 >
Pipinle oyna
moonwalk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X