Şimdi Ara

lisede bi kız vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okulda çok sessiz sakin hiç konuşmayan bir kız vardı ilk başta onu görünce bi çekim hissetmiştim. sarışın zayıf bi kızdı. onu ilk 2. sınıfta görmüştüm 3. sınıfta ise aynı sınıftaydık ama kimseyle muhabbeti yoktu bu sebeple konuşamadım ve kendi sıkıntılarım da vardı onları halledeyim derken pandemi çıktı 3. sınıfın 2. dönemi ve 4. sınıfta okula hiç gidemedik ve haliyle kendisiyle hiç muhabbetim olmadan mezun olduk.

ara sıra aklıma geliyor içimde kalmış gibi ve instagram hesabına bakıyorum 20 takipçisi var sanırım erkek arkadaşı da yok. bi ara istek atmıştım ne isteği silmiş ne de kabul etmişti sizce ne yapsam?

• 34 sene evvel hazırlık sınıfına başladığımda o sıralarda son sınıfta olan Nesrin adında bir kıza Eflatunik tutulmuştum:

Kız uzun boylu ve balık etliydi, kendisi gibi güzel olan daha uzun boylu ve zayıf olan Aslı adında kankası ile takılırdı daima, hatta okul çıkışında ben 522 numaralı hattı durakta beklerken bunlar beraber otostop çeker ve ilk beğendikleri arabaya binip giderlerdi.

Böylesine havalı bir kıza açılmaya cesaret edemedim.

Kendimce varlığımı haberdar edebilmek için çözümler ürettim; okula en erken (07:20)' de varıp hademeyi uyandıran öğrenciydim.

Nesrin' in sınıfına gider sırasının altına asşk notları bırakırdım.

Bunu birkaç defa yaptım ama kendimi ele verecek hiçbir işaret bırakmadım notlardan başka.

Bu şekilde Nesrin mezun oluncaya devam etmişti, bir daha kendisini göremedim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    5 ay önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.