Şimdi Ara

Lisede devamsızlık acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 10. sınıftayım 20 gün özürlü 9.5 gün özürsüz devamsızlığım bugunde rapor aldım özürlü 21 gün oldu içimde endise var acaba sınıfta kalırmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwayne11 -- 13 Mart 2014; 13:14:25 >

• Dostum devamsizlik 10 gun karne gunüne kadar özürsuz bir sekilde devamsizlik yapmaman lazim ve Veli'n dilekçe yazması sartiylada izin alabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veli iznim 5 gün bir sorun olmaz heralde özürlü ve özürsüz toplam kaç güne kadar hakkım var

• Ozursuz 10 özürlü 35 diye biliyorum ama yinede bi müdür yardımcınla konus derim

• saolasın endişelenmiştim biraz en iyisi mudur yardımcısı ile konuşmak

• 10a 30 var.İdare isterse geçmişe yönelik veli izni girebilir ama girerler mi bilmem.Ben birkaç öğrencim için girmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general263

10a 30 var.İdare isterse geçmişe yönelik veli izni girebilir ama girerler mi bilmem.Ben birkaç öğrencim için girmiştim.

Veli izni en fazla kaç gün verilebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 gun ozurluyu nasil yaptin dostum. Ben ameliyat oldum 13.5 gun ozurlu .

• Aslında 30 verebilirler teoride.Ama arkadaşlarının devamsızlığından haberleri olduğunu ve bu konuyu onlarında suistimal edecekceklerini düşünürler.Bu yüzden özürsüz devamsızlıklarını 10 gün sınırından uzaklaştıracak şekilde 2. dönem içinde gelmediğin 2-3 tam gün için geçmişe yönelik izin yazılabilir.En oluru böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 15 Mart 2014; 18:03:07 >
  • 10 gün özürsüz 30 gün özürlü 5 günde okulun verdiği izin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.