Şimdi Ara

üniversitede devamsızlık olayı besyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar balıkesir besyo kazandım okullar 9 unda açıldıı ilk hafta okula gitmedim hiç ikinci hafta yani bugun gittim nereye nasıl gideceğimi bulamadım bende geri geldim eve yarında yüzme dersi var 8.30 da nereye gidecğimi bilmiyorum geçen hafta girmedim bugünde girmedim derslerden kalma olayı nasıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyaZz_zenci -- 16 Eylül 2013; 15:13:43 >

• iyi not alamassan kalıyosun
  • Okulunun yönetmeliğine bak orada devamsızlık sınırı yazıyordur.Tabi hocaların bazıları yoklama alır bazılar almaz orası da ayrı bir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Okulunun yönetmeliğine bak orada devamsızlık sınırı yazıyordur.Tabi hocaların bazıları yoklama alır bazılar almaz orası da ayrı bir olay.

teşekkür ederim yönetmeliğe bakayım sınıf olayı nasıl yani hangi derse nerde gireceğimi nerde öğrenebilirim ders programında yarın yüzme dersi varmış ama nerde olduğu yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyaZz_zenci

quote:

Okulunun yönetmeliğine bak orada devamsızlık sınırı yazıyordur.Tabi hocaların bazıları yoklama alır bazılar almaz orası da ayrı bir olay.

teşekkür ederim yönetmeliğe bakayım sınıf olayı nasıl yani hangi derse nerde gireceğimi nerde öğrenebilirim ders programında yarın yüzme dersi varmış ama nerde olduğu yazmıyor

çağış kampüsünde yüzme havuzu var ordadır muhtemelen.başka yerde olacağını sanmıyorum.
  • BeyaZz_zenci kullanıcısına yanıt
    Okulun öğrenci bilgi sisteminde yazar ders programın.Ya da bölümünün internet sitesine koymuşlardır.
  • quote:

Okulun öğrenci bilgi sisteminde yazar ders programın.Ya da bölümünün internet sitesine koymuşlardır.

bilgi sistemine daha giriş yapılamıyor bölümün sitesindede yazmıyor hiç birşey bi şekillde olcak ama bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.