Şimdi Ara

Lisede ilk gununuz :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ilk gün okula geç kalmıştım bi gittim bahçe boş. hemen müdür yardımcısına gidip sınıfı öğrendim koşa koşa sınıfa çıktım. diğer hiçbir sınıfta hoca yoktu millet takılıyodu bende bizede daha gelmemiştir diye kapıyı çalmadan açıp bi daldım içeri sınıf hocası ingilizceci içerde hemen kapının önündeki ilk sıraya çöktüm. ama hoca çok matrak adam kaç gün dalga geçmişti benle
  • Sınıfa girdim.Burak diye bir arkadaşım vardı.Dershaneden tanıdığım onla beraber oturduk.İlk gün hocalarla tanışmalar oldu... Sonra erkek,kız hepsiyle tanıştım kaynaştım
  • nEfret ettiğim bir liseye gideçeğim için b,k tan bir gun olr
  • Kantine gittim tost yedim. Kaşarlıydı. Yanıma okulun en güzel kızı oturduydu. Sonra olaylar gelişti.
  • Benim gittiğim lisenin adı " Malcılar "dı

Okula ilk girdiğimde herşey normaldi. Kzılar erkekler konuşup duruyorlardı.

Kantine girme ihtiyacı duydum. Keşke girmez olaydım. Daha okulun ilk günü ve karşılaştığım manzara.

Dönme: ay kız ben sınıfımı hiç beğenmedim, müdürle konuşup sizin sınıfa gelmeyi düşünüyorum
    Kız: Gel tabi.

Bu olayı yaşadıktan sonra, ilkgün okulun adının da vermiş olduğu bir tedirginlik olmuştu bende.
  • Çok uykum vardı..Sınıfımı öğrenip eve geldim..

2.günün sabahı ev boş zannediyodum..Ha..ktir okul var lan diye kendi kendime bağırmıştım..

Abim duymuş..Olm daha ilk günden söveceksen ortalarda ne halt edicen sen demişti..

Sonra işte 2.gün girdim sınıfa..Dersaneden bi arkadaş vardı.Beraber takıldık..Sonradan herkesle kendi kendiliğinden kaynaştık işte..Özel bişey yapmadım..Aynı sınıftasın kaynaşıyosun..
  • Beni hersene okulun başlayacağı gün uyku tutmaz

Neyse okula geldim ana-baba yeri gibi yeni öğrenciler düğmeler ilikli anne-babaları yanlarında tabi benimde yanımda marşı okuduk sınıfa girdik ben mal mal sağa sola bakıyorum :) en arkanın bir önünde yer buldum ve oturdum arkadamda birisi sürekli sırayı itiyordu ilk gün tartıştım

Sonrada sınıfla kaynaşmaya başladık öyle gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 5 Eylül 2009; 1:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Kantine gittim tost yedim. Kaşarlıydı. Yanıma okulun en güzel kızı oturduydu. Sonra olaylar gelişti.

Avatara bak yoruma bak hiç yakışmamış sana
  • okulun kapısından girdim.ilk önce michael scofield misali bir bakışla etrafı süzdüm.sonra gölge bir yere oturup millete tip tip bakmaya başladım.sonra marş okundu sınıfı öğrendim.en arkaya geçtim tam benim kafadan bir çocuk geldi.kendini birşey sanan üst sınıflar bizi ezmeye geldiler sanırım ama onlara pis pis baktım onlarda bana pis pis baktı.sonra kaçtılar sınıfta bayağı kaynaştık.5 gün o sınıfta takıldım.daha sonra dershaneden bir arkadaş vardı onun sınıfına geçtim.sınıfları değiştimiz kız bildiğin ka..rdı.ama taş gibiydi.yeni girdiğim girdiğim sınıftaki erkeklerin hepsi bu yüzden bana gıcık oldu. sonra yine kaynaştık işte ama kızlar nedense beni çok itici buldular hiç muhabbetim olmadı onlarla.sadece dalga geçtim.sınıfın en gıcık çocuğu seçtiler öyle kaynaştık işte karışık oldu sanki

• girdim ve oturdum. hiçbişey konuşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT.DreaM`

Şuan Lüleburgaz'dayım Migros'un yanındaki binalarda.

harbimi sendemi buralısın lo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

gömleğim sonuna kadar düğmeler kapanmış kravat sona kadar çekilmiş bi şekilde gittim bahçeye girdim okulda hiç tanıdığım yoktu gölge biyer buldum orda beklerken benim gibi bekleyen bi çocuk daha gördüm iri gibiydi biraz yanına gidip tanışsam mı diye düşünürken müdür çıktı ben de başka yere geçtim önce 10. sınıfların sınıflarını açıklıcaktı neyse beklerken bizim okuldan bi arkadaş gördüm gittim hemen işte vaay sen demi burdasın neden burdasın falan sohbet ederken yine bizim okuldan baskasını bulduk 3 kisi sohbet ediyoz neyse hepimiz aynı sınıfa düselm diye bekliyoz N ye kadar geldi N de benim adımı okudu müdür ilk ben ayrıldım aralarından neyse gittim sınıfa ortalarda oturmuş bi cocuk vardı yanına oturdum tanıştık iste konusurken önümde bi kız fark ettim adı seday dı aşık oldum tabi o yüz vermedi bütün sene sedanın yanındaki kız da bana asık olmus senenin ortasında ogrendim o hep benle konusuyo seda önüne dönüyo ben sedaya bisey soruyom falan sonra seda sıkıldı kalktı önümden 1 hafta sonra sınıf ogretmeni sıra düzeni yaptı seda yine önüme oturdu

hjahahahahha :D:D:D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Benim gittiğim lisenin adı " Malcılar "dı

Okula ilk girdiğimde herşey normaldi. Kzılar erkekler konuşup duruyorlardı.

Kantine girme ihtiyacı duydum. Keşke girmez olaydım. Daha okulun ilk günü ve karşılaştığım manzara.

Dönme: ay kız ben sınıfımı hiç beğenmedim, müdürle konuşup sizin sınıfa gelmeyi düşünüyorum
    Kız: Gel tabi.

Bu olayı yaşadıktan sonra, ilkgün okulun adının da vermiş olduğu bir tedirginlik olmuştu bende.

Benim Abimde "Malcılar" a gidiyor.Bursa/Kanalboyu dimi?

Bende 24 Eylülde başlıcam.O gün ilk burda paylaşayım.

• Sınıftaki öğrencilerin listesine bakarken 2 arkadaşla tanıştık. Sonra Ders programına bakmaya gittik ordada biriyle tanıştık. İlk gün grup oluşturduk sınıfta. 2. gün öğle arası ilk dayağımızı yedik 4 kişilik gruptan ilk ayrılan ben oldum. Daha sonra biri okuldan atıldı diğeri başka okula nakil oldu. Öbür p.c hala bizim sınıfta
  • quote:

Kantine gittim tost yedim. Kaşarlıydı. Yanıma okulun en güzel kızı oturduydu. Sonra olaylar gelişti.

kaşarlı olan hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrock_mamy

girdim ve oturdum. hiçbişey konuşmadım.

iyi içeri girip I want to play a game dememişin
  • ahhhh ahhhhhh liseye keşke tekrar başlayabilsem kankiler
  • Lise süperdir beyler.Yeni başlayanlar kıymetini bilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

kaşarlı olan hangisi?

Kaşarlı olan tost. Kız köfte dudaklıydı. Waaaaaaaahhhh fena oldum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.