Şimdi Ara

Lisede ilk gununuz :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

Avatarına,nickine kurban olayım.

Hemide AMD kullanıyor kendileri

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=754526

Kasa da yan yatıktır kanımca.
  • bende ilk gun okula gittim . hersey normal iste bi kac arkadas yaptim kendime internete kacicaktik kizlar onumu kesti bi anda bir ust siniftan (cokta guzellerdi)superstar giyiyorum diye kizlar bana yalakalik yapmislardi ta ki abazan tarafimi gorene kadar
  • Şanslı olduğumu düşünüyorum bu konuda okula gittiğimde hiç yabancılık çekmedim ne yanımda veli vardı ne bişey :D okul evimin arka sokağındaydı ve 13 senelik arkadaşımla aynı okula gidiyordum neyse birlikte gittik gider gitmez zaten bi baktım herkes tanıdık hemen bizi görenler çağırdılar gittik konuştuk ettik sınıfımı öğrendim şans bu olmalıki 13 senelik arkadaşımla aynı sınıfa denk geldim(aynı mahallede büyüdük,halada aynı mahalledeyiz)sonra neyse sınıfa girenlere bakıyorum hepsi tanıdık neyse kapının önüne geçtim gelen geçenle konuşuyorum karşıma çıkan herkes tanıdık :D sonra baya kaynaştık tanımadıklarımla tanıştım fln sonrada zaten en belalı sınıf bizim sınıf oldu hocalara 9-E dendimi herkes geri adım atardı :D bigün ders boşken müdüre gidip ders boş hocam demiştik müdürde tamam hoca gönderelim sınıfınız ne dedi 9-E dediğimizde tamam çocuklar siz dışarı çıkın demişti :D hiç bir hoca baş edemiyodu çünkü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

Avatarına,nickine kurban olayım.

Hemide AMD kullanıyor kendileri

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=754526

Kasa da yan yatıktır kanımca.

Hm evet yan yatırdım kasayı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.