Şimdi Ara

Lisede ilk gununuz :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes lisede ilk gununu anlatsin eglence olsun

ben sinifa girdim hizli bi bakindim (analiz ) en sol taraftan cam kenari ortalarda bi yere oturdum yanimdakiyle konuya girdim hoca geldi mal mal konustu sinif bayilmak uzereyken ciktik yok bu kitap alincak sole defter wyh delircektik bide su 30gun devamsizlik olayi olmasa derslerde gayet manyak

lise:luleburgaz endustri meslek lisesi bilen bilir psikopatin onde gdenidir ama superdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 56343 -- 5 Eylül 2009; 0:13:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Buraq.

Herkes lisede ilk gununu anlatsin eglence olsun

ben sinifa girdim hizli bi bakindim (analiz ) en sol taraftan cam kenari ortalarda bi yere oturdum yanimdakiyle konuya girdim hoca geldi mal mal konustu sinif bayilmak uzereyken ciktik yok bu kitap alincak sole defter wyh delircektik bide su 30gun devamsizlik olayi olmasa derslerde gayet manyak

lise:luleburgaz endustri meslek lisesi bilen bilir psikopatin onde gdenidir ama superdir

OO Lüleburgaz adamım hepimiz biliyoruz ya ünlüdür orası (bilmiyorum)...Altı üstü 6 saatlik bir deneyimi anlata anlata bitiremediniz ya, herkes anlattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 4 Eylül 2009; 22:29:16 >

• Endüstri meslekler bi garip kız olmadığından dolayı sanırım, mesela bizim okulda ki öğrencilerin sigara tutuşları bile kendine has ve çok garip, ayrıca abazalıkları hat safhada....
  • Ben ilk gün girdim sınıfa abi boy filan benim baya uzun tabi ilgi çekiyorum,gittim en arka sıraya yumuldum gelen geçen kız erkek hepsinle tanıştım hocalar 1 günde çok sevdiler beni,1 hafta sonra bütün okul tanıyordum kısaca popülerler grubdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 4 Eylül 2009; 22:24:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: Buraq.

Herkes lisede ilk gununu anlatsin eglence olsun

OO Lüleburgaz adamım hepimiz biliyoruz ya ünlüdür orası (!)...Altı üstü 6 saatlik bir deneyimi anlata anlata bitiremediniz ya, herkes anlattı

sakami yapion gercekten bilionmu anlamadim psikopatligiyla unlu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: act48

Endüstri meslekler bi garip kız olmadığından dolayı sanırım, mesela bizim okulda ki öğrencilerin sigara tutuşları bile kendine has ve çok garip, ayrıca abazalıkları hat safhada....

gayet abazandir zaten herkes birbirinden beter sigara tutuslari dedigin gibi tam ruh hastasi

• Avatarına,nickine kurban olayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimmi eger oleyse saol
  • Mesela adamların abazalık demişken, nerdeyse her birinin kız meslek vs. gibi kız popülasyonunun yoğun olduğu okul çevrelerinde kendilerine parselledikleri bölgeleri mevcut hep orda kız kesmeye çalışırlar... Bölgesine girenle de kavga ederler
  • Gittim sıraya girdim,sonra sınıfıma çıkıp tanıdığım arkadaşlarımla ortam kurdum, hocalarla tanıştık, öğleden sonrada eve geldim.
  • Tebrikler.
    Aynı konuyu açan 5458848949. üye seçildiniz.
  • haklisin sirf o yuzden buyuk kavgalar cikti
  • capt0r hatirlatirim ayni gruptayiz
  • gömleğim sonuna kadar düğmeler kapanmış kravat sona kadar çekilmiş bi şekilde gittim bahçeye girdim okulda hiç tanıdığım yoktu gölge biyer buldum orda beklerken benim gibi bekleyen bi çocuk daha gördüm iri gibiydi biraz yanına gidip tanışsam mı diye düşünürken müdür çıktı ben de başka yere geçtim önce 10. sınıfların sınıflarını açıklıcaktı neyse beklerken bizim okuldan bi arkadaş gördüm gittim hemen işte vaay sen demi burdasın neden burdasın falan sohbet ederken yine bizim okuldan baskasını bulduk 3 kisi sohbet ediyoz neyse hepimiz aynı sınıfa düselm diye bekliyoz N ye kadar geldi N de benim adımı okudu müdür ilk ben ayrıldım aralarından neyse gittim sınıfa ortalarda oturmuş bi cocuk vardı yanına oturdum tanıştık iste konusurken önümde bi kız fark ettim adı seday dı aşık oldum tabi o yüz vermedi bütün sene sedanın yanındaki kız da bana asık olmus senenin ortasında ogrendim o hep benle konusuyo seda önüne dönüyo ben sedaya bisey soruyom falan sonra seda sıkıldı kalktı önümden 1 hafta sonra sınıf ogretmeni sıra düzeni yaptı seda yine önüme oturdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Slp

gömleğim sonuna kadar düğmeler kapanmış kravat sona kadar çekilmiş bi şekilde gittim bahçeye girdim okulda hiç tanıdığım yoktu gölge biyer buldum orda beklerken benim gibi bekleyen bi çocuk daha gördüm iri gibiydi biraz yanına gidip tanışsam mı diye düşünürken müdür çıktı ben de başka yere geçtim önce 10. sınıfların sınıflarını açıklıcaktı neyse beklerken bizim okuldan bi arkadaş gördüm gittim hemen işte vaay sen demi burdasın neden burdasın falan sohbet ederken yine bizim okuldan baskasını bulduk 3 kisi sohbet ediyoz neyse hepimiz aynı sınıfa düselm diye bekliyoz N ye kadar geldi N de benim adımı okudu müdür ilk ben ayrıldım aralarından neyse gittim sınıfa ortalarda oturmuş bi cocuk vardı yanına oturdum tanıştık iste konusurken önümde bi kız fark ettim adı seday dı aşık oldum tabi o yüz vermedi bütün sene sedanın yanındaki kız da bana asık olmus senenin ortasında ogrendim o hep benle konusuyo seda önüne dönüyo ben sedaya bisey soruyom falan sonra seda sıkıldı kalktı önümden 1 hafta sonra sınıf ogretmeni sıra düzeni yaptı seda yine önüme oturdu

hepimiz tek bir amaç uğruna gelmedik mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Slp

gömleğim sonuna kadar düğmeler kapanmış kravat sona kadar çekilmiş bi şekilde gittim bahçeye girdim okulda hiç tanıdığım yoktu gölge biyer buldum orda beklerken benim gibi bekleyen bi çocuk daha gördüm iri gibiydi biraz yanına gidip tanışsam mı diye düşünürken müdür çıktı ben de başka yere geçtim önce 10. sınıfların sınıflarını açıklıcaktı neyse beklerken bizim okuldan bi arkadaş gördüm gittim hemen işte vaay sen demi burdasın neden burdasın falan sohbet ederken yine bizim okuldan baskasını bulduk 3 kisi sohbet ediyoz neyse hepimiz aynı sınıfa düselm diye bekliyoz N ye kadar geldi N de benim adımı okudu müdür ilk ben ayrıldım aralarından neyse gittim sınıfa ortalarda oturmuş bi cocuk vardı yanına oturdum tanıştık iste konusurken önümde bi kız fark ettim adı seday dı aşık oldum tabi o yüz vermedi bütün sene sedanın yanındaki kız da bana asık olmus senenin ortasında ogrendim o hep benle konusuyo seda önüne dönüyo ben sedaya bisey soruyom falan sonra seda sıkıldı kalktı önümden 1 hafta sonra sınıf ogretmeni sıra düzeni yaptı seda yine önüme oturdu

Ben de gittim sıra oldum girdim en arkaya oturdum.9ların en uzunuyumdur da.Sonra yanıma bir çocuk oturdu.Manyak bütün ders boyunca Zeki Müren,Arap Sükrü falan saydırıyo.Anam dedim yandım.Sonra dedim bak koçum ben seni bir sene çekemem mümkünse yarın kendine yeni bir yer bul dedim.O da ben senin bu kolunu vura vura morartmak istiyorum dedi.Ben de vura vura morartamazsın bir kere vurduktan sonra moraran sen olursun deyince çocuk ertesi gün yer değiştirmiş yanıma bir kız oturmuştu.

• Moraran sen olursun mmuhaha
  • 24 Eylül'de inşallah ilk günümü geçirecem.
  • Şuan Lüleburgaz'dayım Migros'un yanındaki binalarda.
  • valla ilk gün içeri girdik. girerken kimse ses çıkarmadı. oturduk mal mal beklemeye başladılar. duvar tarafının yanındaki sıra dizisinin en arkasına geçmiştim. herkes çıt çıkarmadan bekliyordu. bende içimden bu ne lan der gibi yandakiyle konu açtım. Aptal gibi gidip oks den konuştuk. Zaten başka neyden konuşabilirdik?

Neyse baktık muhabbet sarmaya başladı yanlardan falanda gelenler oldu. Sonra gitti en sevmediğim maç muhabbetine girdiler. O an zaten sınıf gözümden düştü.

Konuştuğumda şansıma futbol manyağı biri çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofistike Sinist -- 5 Eylül 2009; 1:10:07 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.