Lisede kızlar gerçekten hoşlanıyorsa belli ediyorlardı hatta kendileri gelip açılıyordu. Sevgili olunca da öyle sürekli hesap kitlemeye çalışmıyorlardı ortak ödeniyordu çoğunlukla. Şimdi ünideki kızlar ya çok yakışıklı ya da zengin erkek arıyorlar. Tip ortalama ve altıysa zengin değilsen kız arkadaş bulmak çok zor imkansız gibi bir şey. Eğer bir çıkarı yoksa normal arkadaş bile olmak çok zor ünideki kızlarla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glogreia -- 6 Aralık 2021; 0:48:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lisede kız arkadaş bulmak daha kolaydı.
-
-
Maddiyat iyi değilse ders kategorisinden yürü bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız da salak değil ya. Daha iyisi varken...
Üniversitede kadın artık bilinçli hale gelip kendi potansiyelini keşfeder.
Neyse ya yazmıyorum. Hipergami araştırsın.
Derslerine odaklanman uzun vadede senin için daha iyi olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 6 Aralık 2021; 1:36:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya kardeşim kız arkadaş, kız kız kız ne kızmış be :))
Kızı ne yapacaksınız, okulunuzu okuyun, gidin kendi kişiliğinizi geliştiricek eğitimler alın, kendiniz için birşeyler yapın, uğraşın...
Hele ki şu devir de kız arkadaşın sevgilin var, eyvah eyvah bir cafeye gitsen gelecek hesabı düşünüyormusun? Veya sevgilini akşam yemeğe çıkardın? Hadi yemeğin üstüne eğlenelim dedin 2 bişeyler içelim müzik dinleyip dans edelim :) ?
Bir öğrencinin tüm bunları yapması imkansız gibi bişey...
Ben de öğrenciyken eğitiminize bakın dediklerinde aldırmazdım, nerde kız var ordaydım dersler e çalışmazdım hep son saniye son saat kılpayı geçerdim sınavları...
Şuan zamanı geriye alabilsem daha iyi bir bölümden mevzun olup, bana ne kadar yüksek değer katacak işlerin projelerinden peşinden koşardım, kızların yerine...
Ki şu var kader bana bi yol ayrımı getirdi, tercihi doğru kullandım şuan iyi konumdayım... Bunu yapabilmek için şundan feragat ettim, hayatım boyunca haylazlık yapmışdım, nerde eğlence haytalık, kızlar ordaydım belli bir yaşa gelince bir sorumluluk verilince farkına vardım ki ben yanlış yapmışım çok zorlandım halbu ki zamanında tüm o yaptıklarımı yapmasaymışım o zamanlar asosyal kalabilseymişim ya en azından o kızı nasıl tavlarım deniyimini eksik etseymişim yaş kemale erince eziyet çekmezmişim diyorum...
Bir başka örnek; Mecbur başka şansım da yok gelen sorumlulugu ve ileriyi düşünmek için 2.5 yıl asosyal ev iş iş ev iş iş iş iş ev...
Şuna geldim birgün bu süreçte bir eğlenceye davet e katıldım zorunlu gibi bişeydi o yıllarca dinlediğim son ses müzikler, alkol, bunlar sadece stres atmalık ıvır zıvırmış... Kızları tavlamasam da olurmuş...
Gördüm ki kızları tavlamak için ekstra uğraşa gerek yokmuş...
Karekterinizi geliştirin her insanla muhabbet sohbet edebilcek konuma gelin örnek çocukla çocuk, simitçiyle simitçi doktor ile doktor yaşlıyla yaşlı etnik vs yerli yabancı bir iletişim kurabiliyorsan.... Bir kızla da, bir bayanlada sade bir selam yeter tanışmaya, kim bilir oda vesile olur arkadaşlıga....
He yok benim cebimde param yok dersiniz, yarını da düşünmüyorum, kendinizi insan olarak geliştirmezsiniz, a şuna bak, a buna bak herşeyi, herkesi eleştirip buda mı böyle olur kafalarına girerseniz sonuç şu olur: kendinize yazık edersiniz... Kız görmemiş gibi önünüze gelene yazarsınız, hiç birşeyden hayat da tatmin olmazsınız...
Not: Her bayana da kıza da saygı duyun, ne olursa olsun...
Ayrı not: Bekarsan KRAL sensindir! Gerisine hayat da başarılar!
-
kendimizi mi düdükleyek hocam yapmayın
-
Eskidendi evet günümüzde imkansız gibi bir şey.
-
Ne kızmış arkadaş :D arkasından yalvara yalvara koşturmaya değmez bence bu meseleler gidin ders çalışın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MERT YAŞIM 22 ELİM KIZ ELİNDE DEĞMEDİ
-
Yaşım 23 üniversitede hicbirsey olmadı. Yolda giderken en fazla bakanlar liseliler. Kurban olayım onlara ins burgun tavlarim birisini hem maddi hem manevi kazanır hayatta. Bu universiteli kendini beğenmişlerde kirada otursun evde kalsın 40 yasinda kart adama kaçsın beter olsunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Lider Atatürkk -- 12 Şubat 2022; 0:9:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ya kardeşim kız arkadaş, kız kız kız ne kızmış be :)) Kızı ne yapacaksınız, okulunuzu okuyun, gidin kendi kişiliğinizi geliştiricek eğitimler alın, kendiniz için birşeyler yapın, uğraşın... Hele ki şu devir de kız arkadaşın sevgilin var, eyvah eyvah bir cafeye gitsen gelecek hesabı düşünüyormusun? Veya sevgilini akşam yemeğe çıkardın? Hadi yemeğin üstüne eğlenelim dedin 2 bişeyler içelim müzik dinleyip dans edelim :) ? Bir öğrencinin tüm bunları yapması imkansız gibi bişey... Ben de öğrenciyken eğitiminize bakın dediklerinde aldırmazdım, nerde kız var ordaydım dersler e çalışmazdım hep son saniye son saat kılpayı geçerdim sınavları... Şuan zamanı geriye alabilsem daha iyi bir bölümden mevzun olup, bana ne kadar yüksek değer katacak işlerin projelerinden peşinden koşardım, kızların yerine... Ki şu var kader bana bi yol ayrımı getirdi, tercihi doğru kullandım şuan iyi konumdayım... Bunu yapabilmek için şundan feragat ettim, hayatım boyunca haylazlık yapmışdım, nerde eğlence haytalık, kızlar ordaydım belli bir yaşa gelince bir sorumluluk verilince farkına vardım ki ben yanlış yapmışım çok zorlandım halbu ki zamanında tüm o yaptıklarımı yapmasaymışım o zamanlar asosyal kalabilseymişim ya en azından o kızı nasıl tavlarım deniyimini eksik etseymişim yaş kemale erince eziyet çekmezmişim diyorum... Bir başka örnek; Mecbur başka şansım da yok gelen sorumlulugu ve ileriyi düşünmek için 2.5 yıl asosyal ev iş iş ev iş iş iş iş ev... Şuna geldim birgün bu süreçte bir eğlenceye davet e katıldım zorunlu gibi bişeydi o yıllarca dinlediğim son ses müzikler, alkol, bunlar sadece stres atmalık ıvır zıvırmış... Kızları tavlamasam da olurmuş... Gördüm ki kızları tavlamak için ekstra uğraşa gerek yokmuş... Karekterinizi geliştirin her insanla muhabbet sohbet edebilcek konuma gelin örnek çocukla çocuk, simitçiyle simitçi doktor ile doktor yaşlıyla yaşlı etnik vs yerli yabancı bir iletişim kurabiliyorsan.... Bir kızla da, bir bayanlada sade bir selam yeter tanışmaya, kim bilir oda vesile olur arkadaşlıga.... He yok benim cebimde param yok dersiniz, yarını da düşünmüyorum, kendinizi insan olarak geliştirmezsiniz, a şuna bak, a buna bak herşeyi, herkesi eleştirip buda mı böyle olur kafalarına girerseniz sonuç şu olur: kendinize yazık edersiniz... Kız görmemiş gibi önünüze gelene yazarsınız, hiç birşeyden hayat da tatmin olmazsınız... Not: Her bayana da kıza da saygı duyun, ne olursa olsun... Ayrı not: Bekarsan KRAL sensindir! Gerisine hayat da başarılar! |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X