Şimdi Ara

lisede para kazanmak 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sa 11.sınıf öğrencisiyim 3 sezondur lol oyuncusuyum bunu biraz da ticarete dönüstürmüs bulunmaktayım birde aliexpressi bilirsiniz arkadaslar çin sitesi hertürlü esya bulunuyor ve cok ucuz bilmeyen arkadaslar için. simdi gelelim asıl konumuza
    boyle aliexpressden alıp sağa sola kârla satabilceğim biyer taktik veya baska türlü para kazanabilceğim şeyler varmıdır? tecrübesi veya yararlı fikirleri olan herkesi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben 8 gidiyorumhttp://www.clixsense.com/?7846806 buradan sürekli kazanıyorum bu ödemeyi az önce aldım daha onun dışında aliexpresten aldığımıda 2 katına satıyorum fakat aliexpresten getirip gittigidiyorda falan satamazsın faturası falan lazım oda toptan alman gerekiyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

lisede para kazanmak 2016

• hocam ne işe yarıyor bu ? birde paypal kartını kimin adına aldın

• Lol

• Anket yaparak 2 aydır +20 dolar kazanıyorum, sistemi çözmek biraz zaman alıyor fakat sonra alışıyorsun.Task denen görevleri yaparsan çok iyi paralar kaldırırsın. Bilgi için PM atın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala 2015 kullanıyorum 2016 versiyonu hangi ara çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuz Roman

Anket yaparak 2 aydır +20 dolar kazanıyorum, sistemi çözmek biraz zaman alıyor fakat sonra alışıyorsun.Task denen görevleri yaparsan çok iyi paralar kaldırırsın. Bilgi için PM atın.

Pm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 Yaşında Para Kazanmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PM

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuz Roman

Anket yaparak 2 aydır +20 dolar kazanıyorum, sistemi çözmek biraz zaman alıyor fakat sonra alışıyorsun.Task denen görevleri yaparsan çok iyi paralar kaldırırsın. Bilgi için PM atın.

Pm

• pm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.