Şimdi Ara

lisede sınıfda kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şimdi iyiki kalmışım diyorum, şans işte bazılarını kötü etkiler bazılarını ise iyi yönde. anka kuşu gibi küllerimden dogdum

• lise4'te ygs lys kazanamazsan 2 senen gitmiş oluyor.ben de sınıfta kaldım akıllandım ama 2-0 geriden başlama zor
  • 1 sene gerçekten büyük kayıp dostum
  • lisede sınıfDA kalmak.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

lise4'te ygs lys kazanamazsan 2 senen gitmiş oluyor.ben de sınıfta kaldım akıllandım ama 2-0 geriden başlama zor

hocam önümde onlarca sene var, beni bekleyen birisi yok ben yaşıyorum hayatımı ve 2 seneyi kayıp diye bakmıyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zikk

beyler şimdi iyiki kalmışım diyorum, şans işte bazılarını kötü etkiler bazılarını ise iyi yönde. anka kuşu gibi küllerimden dogdum

Ben de bir sene sınıf tekrarı yaptım. İlk bir kaç ay üzülüyor insan baya. Şimdi kaldığımı bile unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zikk

quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

lise4'te ygs lys kazanamazsan 2 senen gitmiş oluyor.ben de sınıfta kaldım akıllandım ama 2-0 geriden başlama zor

hocam önümde onlarca sene var, beni bekleyen birisi yok ben yaşıyorum hayatımı ve 2 seneyi kayıp diye bakmıyorum şahsen.

orası tabii ki öyle.vardır bir hayır.en azından tecrübe etmek bile güzel bir duygu.sonuçta tecrübelerimiz olmasa ottan ibaret olurduk diye düşünüyorum

ama arkadaşların üniversiteye giderken sen sap gibi sınavlara hazırlanınca olmuyor işte.

• ben 2 sene aradan sonra tekrar yazılacağım liseye.
  • Sınıfda yazarsan kalırsın tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.