beyler şimdi iyiki kalmışım diyorum, şans işte bazılarını kötü etkiler bazılarını ise iyi yönde. anka kuşu gibi küllerimden dogdum
lise4'te ygs lys kazanamazsan 2 senen gitmiş oluyor.ben de sınıfta kaldım akıllandım ama 2-0 geriden başlama zor
quote:Orijinalden alıntı: bz9ai lise4'te ygs lys kazanamazsan 2 senen gitmiş oluyor.ben de sınıfta kaldım akıllandım ama 2-0 geriden başlama zor hocam önümde onlarca sene var, beni bekleyen birisi yok ben yaşıyorum hayatımı ve 2 seneyi kayıp diye bakmıyorum şahsen.
quote:Orijinalden alıntı: Zikk beyler şimdi iyiki kalmışım diyorum, şans işte bazılarını kötü etkiler bazılarını ise iyi yönde. anka kuşu gibi küllerimden dogdum Ben de bir sene sınıf tekrarı yaptım. İlk bir kaç ay üzülüyor insan baya. Şimdi kaldığımı bile unuttum.
quote:Orijinalden alıntı: Zikk quote:Orijinalden alıntı: bz9ai lise4'te ygs lys kazanamazsan 2 senen gitmiş oluyor.ben de sınıfta kaldım akıllandım ama 2-0 geriden başlama zor hocam önümde onlarca sene var, beni bekleyen birisi yok ben yaşıyorum hayatımı ve 2 seneyi kayıp diye bakmıyorum şahsen. orası tabii ki öyle.vardır bir hayır.en azından tecrübe etmek bile güzel bir duygu.sonuçta tecrübelerimiz olmasa ottan ibaret olurduk diye düşünüyorum ama arkadaşların üniversiteye giderken sen sap gibi sınavlara hazırlanınca olmuyor işte.