Şimdi Ara

Lisede Sinıfta Kalanlarmı Populer¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gun lısenın 2 gunu ama gordumkı sınıfta kalanlar daha cok populer sadece bızım lısedemı yoksa butun lıselerdemı boyle bılmıyom

• walla popüler olmak için sınıfta kalan koca bi maldır başka bişi diyemem
  • onun nedeni taninmalaridir yeni basladiysan kimseyi tanimiosun kimsede seni tanimio o yuzden kalanlar aliski oldugu icin girisken oluolar okulda ama yeniler (alinmiyacaksaniz comezler ) pek girisken olmazlar merak etme 2 hafta sonra duzelir 2 ay sonra buyuk siniflardanda cekinmezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

walla popüler olmak için sınıfta kalan koca bi maldır başka bişi diyemem

bencede....

3 yıl popüler olmak için hayatını zora sokana gerizekalı denir...
  • Çiftdikiş olarakte geçer halk arasında
  • popüler olmak için sınıfta kalmaya calısmayın sakın
  • benden tavsiye tanıdığının biri olduğu sınıfa git
    ben öyle yaptım ve o sınıf çok iyi kalan kimse yok adamlar bütün tenefüs beraber
    ve asla sigara içme içene yaklaşma(en sevdiğin olsa bile)(o gruptan soyutlansan bile)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puahaha sinifta kalmanin populariteye ne gibi bir katkisi olabilir merak ediyorum...Allah bilir oyle tipleri ornek alanlar bile vardir...

Haci salla sen oyle tipleri...Onlarin buyuk bolumu universiteye bile giremeyecekler zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

Puahaha sinifta kalmanin populariteye ne gibi bir katkisi olabilir merak ediyorum...Allah bilir oyle tipleri ornek alanlar bile vardir...

Haci salla sen oyle tipleri...Onlarin buyuk bolumu universiteye bile giremeyecekler zaten...

evet onlar tanınıyor diye popüler fln değil herkes onunla dalga geçiyor aslında farketmiyorsunuz..

• quote:

Orjinalden alıntı: Filistin

Çiftdikiş olarakte geçer halk arasında

benim bir arkadaş vardı, mezun olurken bu okulun bütün sınıflarında bütün sıralarında ders gördüm demişti yanlış hatırlamıyorsam 6 sene sürmüştü

• quote:

Orjinalden alıntı: BIOSHOCK

Bu gun lısenın 2 gunu ama gordumkı sınıfta kalanlar daha cok populer sadece bızım lısedemı yoksa butun lıselerdemı boyle bılmıyom

yaşıtlarımın çoğu böle gerizek*lı işlerle neden uğraşıyo bilmiyorum
  • valla ben lıse 1de kalmıstım ama populer olmak ıcın kalmamıstım ama kaldıgım sene super gecmıstı populer oluosun tabı o ayrı dava hee bıde sole bısey oluo hocalar dıo hangı okuldan geldın karsı sınıftan dıosun hoca afalıo tabı kaldım hocam ben dıosun hee tmm o zmn dıo. ama benım cogu hocam aynı olmstu lıse 1de ztn kaldgım ıkıncı donem ayrılmstım okuldan hocalarla kotuydum bayaga . ama populer olmak ıcın kalan bırı omur boyu sussun konusmasın heee kalıosan evet populer oluosun tabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 18 Eylül 2007; 20:00:08 >

• populer olmak içn sınıfta kalan malın onde....

bide soyle bişe var artik kızlar kendilerinden yasca buyuk olanlara ilgi duymaya basladi görebiliyorum kız 15 16 yasında yanındakine bakıyosun 20 21 etrafta cok var herhalde daha cok guvende hissediolar sınıftada oyle olabilir yas buyuk diye bi ilgi duyma olabilir oyle dusunuyorum
  • Maalesef...
    Bizim sınıfta 18 Kalmış sırık var.Hepsi de sınıfın en popüleri NEDENSE.
  • bizim okulda sınıfta kalırsanız bırakın popüler olmayı şaban muammelesi görürsünüz

millet sizi gördüğünde katıla katıla güler, sizi parmaklarıyla gösterirler. keşke ölsem die düşünürsünüz

en azından bizim okulda böyle
  • quote:

Puahaha sinifta kalmanin populariteye ne gibi bir katkisi olabilir merak ediyorum...Allah bilir oyle tipleri ornek alanlar bile vardir...

Vardı valla. Ben lise 1 tekrarım. Lise 2'ye geçtiğimizde pikniğe gittik. Normal olarak geziyoruz eğleniyoruz falan. Bi kız arkadaşla çok samimiyiz. Sürekli beraber geziyoruz falan. Kızla ben aynı sınıftayız. Benim sınıfımdan birisi bu kıza aşık. Sürekli beni taklit ediyodu. Ben parkta oturuyorum kaydırağın üstünde. O da yandaki kaydırağa oturuyo. Ben sigara yakıyorum o da yakıyo. ben söndürüyorum o da söndürüyo. Ben bi yere gidiyorum arkadaşla o da geliyo. Taklidimi yapıyodu. Ben onlarla iyiyim ya o yüzden.

• quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

bizim okulda sınıfta kalırsanız bırakın popüler olmayı şaban muammelesi görürsünüz

millet sizi gördüğünde katıla katıla güler, sizi parmaklarıyla gösterirler. keşke ölsem die düşünürsünüz

en azından bizim okulda böyle

valla benim bildigimde oyle sınıfta kalınca alay konusu olurduk allahtan kalmadım..
  • Genç kardeşlerim popülerlik dediğiniz şey nedir?Siz okulunuzda dersanenizde popüler olmak yerine derslerinize çalışmaya bakın.Çok değil günde 2 saat çalışmayı şimdiden oturtursanız ÖSS üniversite vs gireceğiniz tüm sınavlar sizin için sorun olmaz.Anne ve babalarınızın emeklerini boşa çıkarmayın.Şimdi hergün iki saat çalışmazsanız,tecrübe ile sabittir,daha sonra günde 5-6 saat çalışmak zorunda kalacaksınız.

Biliyorum bunlar büyüklerinizden duyduğunuz türden nasihatlar.Fakat yarın üniversite bitip de iyi bir işe giremezseniz ne liseyi hatırlayacaksınız ne popülerliği.O güzel kızlar da olmayacak etrafta sizede pas vermeyecekler.Liseden sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • quote:

Haklısın
  • biraz kızlarla takıl bak nasıl populer oluyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.