Şimdi Ara

LİSE KPSS BU PUANLA ATANILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama netlerimi hesaplama sitesine yazdığımda yıllara göre bu sonuç çıktı gerçek sınavda da böyle gelirse ortaöğretim kpssden atanma şansım var mı
    Yoksa bu tasarruf muhabbetleri yüzünden 95+ falan mı almam gerekiyor herhangi bir yere atanmak için LİSE KPSS BU PUANLA ATANILIR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engortos -- 11 Temmuz 2024; 22:26:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu neti yapacak kabiliyet varken nasıl üni. okumadınız hocam

• Bu sene girdim üniversite sınavına hocam ve bu lise kpss çok çok basit lisans kpsslere göre o yüzden puanım iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engortos -- 4 Temmuz 2024; 19:33:54 >
  • Up

• Ben de gireceğim 90+ garantilemeye çalışacağım, hiçbir şeye güvenemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diamante35 kullanıcısına yanıt
    Üni okuyordunuz diye biliyorum

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Hala okuyorum ama deneyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diamante35 kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor musunuz şu anda hocam nasıl gidiyor çalışmalarınız lise kpss diğer kpsslere göre daha basit bir sınav az biraz çalışmayla 90 alabilirsiniz başarılar dilerim şimdiden

• engortos kullanıcısına yanıt

Çalışıyorum 2 aylık bir çalışmayla güzel bir şeyler alirim, sene içerisinde kpss lisans denemelerine girdim zaten. Öncesinde bir yakınım dershane haklarını bana devretmişti oradan da temelim var. Yaparım gibime geliyor. Deneyeceğim en azından.

• Çok rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen o kadar çalışır 90 alır atanamazsın. 2 hafta çalışarak 75 puan alan averaj eleman gardiyan katıplik dener memur olur.

• 2010 dan beri hala kpss ye girip atanmayı bekliyorsanız ciddi bir vizyon probleminiz var.

14 sene kpss çalışmak yerine 0 dan kendi işinizi kursaydınız ve bu süreçte 2-3 işten iflas bile etmiş olsaydınız şuan hatırı sayılır bir servete ulaşırdınız çünkü batırdığınız şler size tecrübe kazandırmış olurdu ve en son bir şeyi iyi yapıp köşeye dönerdiniz.

Türk eğitim sistemi insanları memur olmak için programlıyor,onun haricinde başka bir şey bile hayal edemiyor bu sistemden çıkan öğrenciler.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    İş batırmayı oyun oynamak mı sanıyorsun

• lowss kullanıcısına yanıt

yahu millet milyon dolarlık şirketleri batırıyor bir şey olmuyor da sen küçücük işi batırsan dünyanın sonu değil.

Hocam ben 18 yaşındayım o gördüğünüz şu anki netlerimle o sene girseydim kaç alacağımı gösteriyor hesaplama sitesi yani daha ilk kez gireceğim sınava ayrıca iş kurmak batırmak anlattığınız gibi öyle kolay işler mi Allah aşkına

• Atanırsın rahat. Bu yıl 2 yılda 1 olan sınavlara herkes katılmalı. 2 yıl bayağı uzun bir süre. Önlisans geç kayıtları var. ortaöğretim daha kayıtlar başlamadı sanırım. Ortaöğretim çok kolay bir sınav şimdi çalışmaya başlayan 80 üstü rahat alır. Şansınızı deneyin!

Onlarin yuzde 99u hileli iflas :D

Milyon doları bi anda yok etmek neredeyse imkansiz sirketi hortumlamazsan tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl alım olmayacak diye Bakan açıklama yaptı nasıl olacak o

• Bu baştakilerin günü gününe uyuyor mu. Kpss diğerlerine kıyasla kolay bir sınav eğlencesine bile girilir

• Uuuuppp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.