ben bu dönem liseye başlayacağım ama kayıt yaptırdığım yerde ( bodrum- denizcilik anadolu meslek lisesi- gemi yapımı alanı ) özel yurt pansiyon vs. hiçbir şey yok ve ben manisa da yasıyorum yani kalıcak yerim yok. sorum şu; bu lisede bi kaç ay ve ya bir dönem okuyup başka bir denizcilik anadolu meslek lisesine geçiş yapabilir miyi ama geçiş yapmak istedğim lisenin alanı farklı. yardımlarınızı bekliyorum
Lise mevzunu olman lazım.
quote:
Lise mevzunu olman lazım.
nasıl anlamadım
okul kayıt işlemleri bittiğinde açık kontenjan bulunan ve puanının yettiği istediğin liseye geçebilirsin
ama şöyle benim şu an kayıt olduğum lise tercih listemde 2. sırada ve geçiş yapmak istediğim lise 3. sırada o liseye kayıt yaptırabilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: gktg.gktg
ama şöyle benim şu an kayıt olduğum lise tercih listemde 2. sırada ve geçiş yapmak istediğim lise 3. sırada o liseye kayıt yaptırabilir miyim ?
şu an için oraya kayıt yaptıramassın ama üçüncü sırada olduğuna göre puanı şimdiki okulunun puanından düşüktür okulların başlamasına 1 hafta kala falan gitmek istediğin okulda açık kontenjan varsa nakil olabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: atla
quote:
Orijinalden alıntı: gktg.gktg
şu an için oraya kayıt yaptıramassın ama üçüncü sırada olduğuna göre puanı şimdiki okulunun puanından düşüktür okulların başlamasına 1 hafta kala falan gitmek istediğin okulda açık kontenjan varsa nakil olabilirsin