Şimdi Ara

liseden liseye geçiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu dönem liseye başlayacağım ama kayıt yaptırdığım yerde ( bodrum- denizcilik anadolu meslek lisesi- gemi yapımı alanı ) özel yurt pansiyon vs. hiçbir şey yok ve ben manisa da yasıyorum yani kalıcak yerim yok.
    sorum şu; bu lisede bi kaç ay ve ya bir dönem okuyup başka bir denizcilik anadolu meslek lisesine geçiş yapabilir miyi ama geçiş yapmak istedğim lisenin alanı farklı.
    yardımlarınızı bekliyorum

• Lise mevzunu olman lazım.
  • quote:

Lise mevzunu olman lazım.
    nasıl anlamadım
  • okul kayıt işlemleri bittiğinde açık kontenjan bulunan ve puanının yettiği istediğin liseye geçebilirsin
  • ama şöyle benim şu an kayıt olduğum lise tercih listemde 2. sırada ve geçiş yapmak istediğim lise 3. sırada o liseye kayıt yaptırabilir miyim
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktg.gktg

ama şöyle benim şu an kayıt olduğum lise tercih listemde 2. sırada ve geçiş yapmak istediğim lise 3. sırada o liseye kayıt yaptırabilir miyim
    ?

şu an için oraya kayıt yaptıramassın ama üçüncü sırada olduğuna göre puanı şimdiki okulunun puanından düşüktür okulların başlamasına 1 hafta kala falan gitmek istediğin okulda açık kontenjan varsa nakil olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

Orijinalden alıntı: gktg.gktg

ama şöyle benim şu an kayıt olduğum lise tercih listemde 2. sırada ve geçiş yapmak istediğim lise 3. sırada o liseye kayıt yaptırabilir miyim
    ?

şu an için oraya kayıt yaptıramassın ama üçüncü sırada olduğuna göre puanı şimdiki okulunun puanından düşüktür okulların başlamasına 1 hafta kala falan gitmek istediğin okulda açık kontenjan varsa nakil olabilirsin

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteden Askeriye Geçiş
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.