Şimdi Ara

Liseden Zevk Alamıyorum. Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Abilerim/Ablalarım/Arkadaşlar
    Bu yıl lise 1 e başladım (biraz küçüğüm anlıcağınız) ilk haftam fakat liseden zevk alamıyorum. Anadolu Lisesine gidiyorum 89 ort. ile bitirdim ilkokulu derslerim iyiydi yani. şuana bakarsak lisede ortam iyi hocalar iyi falan fakat günde 10 saat okul beni biraz sıkıyo açıkcası. evimi çok seviyorum, evde oldugum her dakika cennet gibi geliyor neden bilmiyorum günde 8 saat ders görüyorum öğle arası, tenefüsler,yolculuk falan 10-11 saati buluyo. Okuldan Zevk alamıyorum neden bilmiyorum, yazın evde oturmaya alıştım ondan olabilir diye düşünüyorum fakat yardımcı olursanız sevinirim. lütfen dalga geçmeyin gerçekden çok kötü durumdayım.
    Not: Konuyu yanlış yere açtıysam k.b yın forumda yeniyim ilgili yerlere taşırsanız sevinirim.

• Eger kafa arkadaşların olursa zevkli hale gelebilir :) yoksa sadece ders tabi sikar adamı arada haylazlik filan etmeden olmaz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı şekilde sıkılıyorum aileme de belirttim evime yakın başka bir anadolu lisesine nakil olma durumu var bu haftaya göre karar vereceğim artık.onun dışında 8 saat ders bildiğim anadolu liselerinde mecburi.ama merak ettiğim sizde de dersler 45 dk mı?
  • sıkılman gayet normal orası lise.
  • Biraz insanlarla tanısmada problem yaşıyorsun heralde. Servisten, sınıfından birine merabe de, günaydın de tanıs. Lisede cok zevkli yılların geçicek, ailen gibi olucak arkadaşların. Kimseye taviz verme, ezdirme kendini ama git tanıs.

Mesala benim bu yıl ilk yılım üniversitede. İlk günden bi ton arkadaş edindim, 3günde bowlinge götürdüm. 1.hafta bittiğinde vukaatlar başladı. Girişken ol, öğle yemeğiniz varsa, git masanıza oturabilirmiyim de. Mesala bugun baska servise bindim, yanımdakiler üst dönemdendi konusuyordu, direk konusmaya girdim, tanıstık. Başka sınıftan kızlarla yemekte vs tanısıyorsun. Girişkenlik önemli ama gidipte herkesle tanısılmaz, sınırı biliceksin

Sınıfında hıyarın biri var(aslında illa dediğim olucak biri olmasa eğlenir), birazda okula adebte olamadı. Bana geliyor, ne bakıyon diyiyor, bende dayak isteme vs diyiyorum. Bana tip tip baktıgında ne bakıyon diye laf atıyorum. Yani seni ezmeye çalısan tipler kesin olucak. Taviz verme onlara, beni istese linç eder çoçuk, 2-3katım ama o sadece laf ediyor şimdilik, ezmeye çalısıyor.

• yüksek lisans öğrencisiyim 17-18 yıldır aralıksız öğrenim görüyorum, kafamda saç kalmadı hiç bir gün severek okula gitmedim sıkıntı sende değil yani kardeşim
    ama lise yılları güzeldir kıymetini bilmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 22 Eylül 2012; 0:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Biraz insanlarla tanısmada problem yaşıyorsun heralde. Servisten, sınıfından birine merabe de, günaydın de tanıs. Lisede cok zevkli yılların geçicek, ailen gibi olucak arkadaşların. Kimseye taviz verme, ezdirme kendini ama git tanıs.

Mesala benim bu yıl ilk yılım üniversitede. İlk günden bi ton arkadaş edindim, 3günde bowlinge götürdüm. 1.hafta bittiğinde vukaatlar başladı. Girişken ol, öğle yemeğiniz varsa, git masanıza oturabilirmiyim de. Mesala bugun baska servise bindim, yanımdakiler üst dönemdendi konusuyordu, direk konusmaya girdim, tanıstık. Başka sınıftan kızlarla yemekte vs tanısıyorsun. Girişkenlik önemli ama gidipte herkesle tanısılmaz, sınırı biliceksin

Sınıfında hıyarın biri var(aslında illa dediğim olucak biri olmasa eğlenir), birazda okula adebte olamadı. Bana geliyor, ne bakıyon diyiyor, bende dayak isteme vs diyiyorum. Bana tip tip baktıgında ne bakıyon diye laf atıyorum. Yani seni ezmeye çalısan tipler kesin olucak. Taviz verme onlara, beni istese linç eder çoçuk, 2-3katım ama o sadece laf ediyor şimdilik, ezmeye çalısıyor.

nereyi kazandın usta sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.