bakın lise 3 ten sonra tipim düzelmeye başladı kilo felan almıştım zayıftım önceden neyse ondan sonra kızlar beni cidden kesiyordu liseden 2 kişi tanışmak istemişti arkadaş vasıtası ile kursta da bi kız benle baya konuşuyordu yani ben normalde konuşmam öyle kızlarla o ilk başladı konuşmaya neyse üniversiteye geçtim sonra üni de yüzüme bakan yok harbi diyom neden acaba üniversite de neye göre bakıyorlar anlamadım tipe bakmayıp ALFALIĞA bakıyorlar üni de bence ben öyle ortam adamı felan değilimdir ondan mı acaba ?
lisedeyken kızlar bana kerhaneye gideceğine neden okuldan kız bulmuyorsun derdi üniversitede inzivaya çekilip kerhaneye takılmaya devam ettim
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
lisedeyken kızlar bana kerhaneye gideceğine neden okuldan kız bulmuyorsun derdi üniversitede inzivaya çekilip kerhaneye takılmaya devam ettim
hehe
Yalnız o değil de bütün kız arkadaşlarım evlenme aşamasında yakında bütün arkadaşlarım erkeklerden ibaret olacak ne dandik bi dönemdeyim lan ben. (Arkadaştan kastım yakın arkadaş)
CeyKalDa
kullanıcısına yanıt
Csb kızlar birinci cümleyi kurmaz
harbi noldu lan bana önceden bi ortamımız vardı lise bitti öldük resmen yüzümüze bakan yok
quote:
Orijinalden alıntı: Gktupc
Csb kızlar birinci cümleyi kurmaz
inanması zor emme gerçek boş dersti sınıfta 3 kız ve iki erkek oturuyorken birden kızlardan biri bunu sordu
CeyKalDa
kullanıcısına yanıt
Sordu mu söyledi mi
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
inanması zor emme gerçek boş dersti sınıfta 3 kız ve iki erkek oturuyorken birden kızlardan biri bunu sordu
Alıntıları Göster
verseydin pompayı o anda
quote:
Orijinalden alıntı: Vosvareto9013
verseydin pompayı o anda
Alıntıları Göster
boşluğuma denk geldi cevap veremedim ama kızların verici olduğunu şöyle öğrendim
birgün boş derste boş okul koridorunun sonundaki pencereden dışarı izlerken kızlar tuvaletinden bu kızlardan ikisi ile sınıf arkadaşım olan erkeği çıktıklarını gördüm beni gördüklerinde anlık bir şaşkınlıktan hemen sonra hep beraber kahkaha ile gülmeye başladılar ben de şaşkın bakakaldım
CeyKalDa
kullanıcısına yanıt
Gay de olabilir ahahaha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme