Şimdi Ara

LİSELER NE ZAMAN EĞİTİME BAŞLIO!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sene 1. sınıfa gideceğim lisede.Kimileri 1 hafta sonra derse başlıo diolar.Siz ne zaman başladığını tam olarak biliyormusunuz?Bilen biri açıklayabilirmi?.Sizde nasıl oldu bu gibi durumlar?

• 8 Eylül 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 25 Ağustos 2008; 14:32:00 >
  • İlk gün hoca der:Eveet yeni bir eğitim öğretim maratonuna başlamış bulunmaktayız.Adım xxx xxx..Sizle aksilik olmazsa şöyle yapıcaz böyle yapıcaz..Evet biraz da sizler konuşun bakalım hadi tanışalım der..Sonra 1-2 gün kitaplar falan gelir,ders programı çıkar..Ders olmaz..1 hafta sonra ciddi ciddi giriş yapılır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBaroN!

8 Eylül 2008
  • quote:

Orjinalden alıntı: orvakad

Arkadaşlar ben bu sene 1. sınıfa gideceğim lisede.Kimileri 1 hafta sonra derse başlıo diolar.Siz ne zaman başladığını tam olarak biliyormusunuz?Bilen biri açıklayabilirmi?.Sizde nasıl oldu bu gibi durumlar?

çöm.öp ağabeyinin elini bakem
    ...
  • 1 hafta erteleseler çok güzel olur.Ramazan falan var zor olur çünkü.
  • Beden dersleri kaç saat oluyor haftada?Bide her öğretmen gıcıkmı yaw lisede.Ders içeriklerinde pek değişiklik oluyormu 8. sınıfa göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Anadolu Lisesi kitaplarını Okul mu vercek yoksa biz mi dışarıdan alacaz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Puratu_

1 hafta erteleseler çok güzel olur.Ramazan falan var zor olur çünkü.

Eylülün ilk haftası sorumluluk sınavları var. Onlar ne zaman sonuçlancakta sınıflar ayarlancakta 8. günü açılacak . Ertelenir bence

@Baro55
    Okul kendi verir diye biliyorum. Ama anadolu lisesi ise ekstradan kitaplar aldırıyorlar özellikle ingilizce için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 25 Ağustos 2008; 14:39:41 >
  • quote:

Beden dersleri kaç saat oluyor haftada?Bide her öğretmen gıcıkmı yaw lisede.Ders içeriklerinde pek değişiklik oluyormu 8. sınıfa göre.

Haftada 2 saat oluyor.Ama bizim okul gibi bi gün 1 saat, başka gün 1 saat yapabilirler.
  • quote:

Beden dersleri kaç saat oluyor haftada?Bide her öğretmen gıcıkmı yaw lisede.Ders içeriklerinde pek değişiklik oluyormu 8. sınıfa göre.

beden dersini napcan gec onu ama 2 saat oluyor..
    Orta okula göre kat kat zorlancaksın lisede cok zordur dersler.. lise 1 de her alanın derslerini görceğiniz icin 2 kat daha zordur sonra alan secince biraz hafifler sen sen ol calışmana bak. Lise hayatının en güzel dönemi lise 1 dir bence
  • Seni liseye geçiren zihniyete yazıklar olsun.

bkz. LİSELER NE ZAMAN EĞİTİME BAŞLIO!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Seni liseye geçiren zihniyete yazıklar olsun.

Ne Alaka Şimdi Adamı şuçluyorsun..bende 15'inde başlıyor diye biliyorum..
  • Ben orda ne zaman eğitime başlıyor derken dersler ne zaman işlenmeye başlıyor demek istemiştim.Ama herkesten özür diliyorum.Tam olarak dediğimi ifade edemediğim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Seni liseye geçiren zihniyete yazıklar olsun.

Ne Alaka Şimdi Adamı şuçluyorsun..bende 15'inde başlıyor diye biliyorum..

başlıooooo şeklinde yazdığı için demiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.