Şimdi Ara

LİSELER ZORDU DAHA ZOR OLUYO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yılım beni etkilemiyor ama kardeşim için üzülüyorum.Saçma bir eğitim sistemi ile eğitileceği için.
  • ingiliz edebiyatı bilgi kuramı hariç diğer seçmeli derslerde konu işlendiğini görmedim müdür yardımcı bizim dersi almıştı birkere bile derse girdiğini görmedik bahçede denk geldi birkere odasını dikizledik at yarışı izliyordu
  • Müslüman değilim ama halkın çoğunluğu müslüman ve çoğunluğun istediği oluyor. Yani adamların yaptığı anormal birşey değil her ne kadar bundan kötü etkilensekte. Hitap ettiği kitleye göre mükemmel bir lider bence.
  • kuran ile muhammedin hayatı ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCalifornia

Müslüman değilim ama halkın çoğunluğu müslüman ve çoğunluğun istediği oluyor. Yani adamların yaptığı anormal birşey değil her ne kadar bundan kötü etkilensekte. Hitap ettiği kitleye göre mükemmel bir lider bence.

Halkın çoğunluğu şeriatta istiyor... Yakındır o zaman.
  • quote:

Müslüman değilim ama halkın çoğunluğu müslüman ve çoğunluğun istediği oluyor. Yani adamların yaptığı anormal birşey değil her ne kadar bundan kötü etkilensekte. Hitap ettiği kitleye göre mükemmel bir lider bence.

Kimliğinde müslüman yazan herkes müslüman mı? ya da müslümansa görmek zorunda mı bu dersi haftada 40 saat olmuş 8 ders nedir aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Kimliğinde müslüman yazan herkes müslüman mı? ya da müslümansa görmek zorunda mı bu dersi haftada 40 saat olmuş 8 ders nedir aga

Din dersleriyle ilgili olan kısma hitaben yazmıştım. Yoksa 8 saat ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: JacqaL

quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

quote:

Bizim okulda müdür herkese şu dersleri seçtirdi

Hz. Muhammed'in Hayatı (Din hocası)
    Bilgi Kuramı (Felsefe hıcası)
    İngiliz Edebiyatı (İng hocası)

nasıl herkese o dersleri seçtirdiler itiraz edin öyle saçmalık olmaz, milli eğitim müdürlüğüne gidin.

Diğer derslerin öğretmenleri yokmuş.

Ülkede öğretmen fazlalığı var ama okulda secmeli ders için hoca yok. Nasil bir sistemin kurbanıyız biz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan ne zoru mal mal adamlar bile sınıf geçiyodu. Millet kalıp kalıp yazın bi şekilde geçiyodu. Okumayın kardeşim kafanız basmıyosa.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Din dersleriyle ilgili olan kısma hitaben yazmıştım. Yoksa 8 saat ne demek

İlkokulda bile 6.derste iptal oluyordum zor geliyordu şimdi16:30 da çıkacağız 15:40 yine iyiymiş de 45 dakika bide 40 düşer umarım

• Okuldaki öğretmenler dershanenin 2 katı ders saatiyle yine yetiştiremeyecek ve "Dershaneler çok önden gidiyor söyleyin yavaşlasınlar." diyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

quote:

Bizim okulda müdür herkese şu dersleri seçtirdi

Hz. Muhammed'in Hayatı (Din hocası)
    Bilgi Kuramı (Felsefe hıcası)
    İngiliz Edebiyatı (İng hocası)

nasıl herkese o dersleri seçtirdiler itiraz edin öyle saçmalık olmaz, milli eğitim müdürlüğüne gidin.

Diğer derslerin öğretmenleri yokmuş.

Ülkede öğretmen fazlalığı var ama okulda secmeli ders için hoca yok. Nasil bir sistemin kurbanıyız biz?

Kısacası devlet eyiye gidiy

• haftada 40 ders nedir ya çocukları gerizekalı yapıyorlar böyle gereksiz saçma sapan dersler olur mu özellikle seçmelileri rezalet.
    ünideki gibi olacak 16-17 ders falan, geri kalan saatlerde çocukları spora vs teşvik edeceksin. bu kafayla dersten başka birşeye zamanı olmayan sürü yetiştirirler ancak
  • ben şimdi 11 e geçtim seçmeli ders olarak Hz. Muhammed in hayatı yada Kur'an mı görecem ?bizim müdür herkese bunları verecek büyük ihtimalle. Eğer öyleyse ne farkı kalıyor okulun Kur'an Kursundan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Lan ne zoru mal mal adamlar bile sınıf geçiyodu. Millet kalıp kalıp yazın bi şekilde geçiyodu. Okumayın kardeşim kafanız basmıyosa.

Aynen ne 9'muş. Lisenin en kolay senesini yücelttiler şuna bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Türkiye'de seçmeli ders diye bir kavram yok. Ha vardır en fazla 2 tanesi arasından seçersin. Dolayısıyla muhammedin hayatını ya da dini kitabı öğretirler tıpış, tıpış. Bizene ki? Müslüman olan gitsin istediği yerden öğrensin, ders olarak koymanın amacı nedir?

+1907
  • ingilizceniz iyiyse en kolay sene 9. Sinif. Korkutmayin cocuklari

• Türkiyedeki 'seçmeli ders' olayı gerçekten çok seçmeli. Geçen sene önümüze kağıtlar geldi seçilecek dersler önceden seçilmiş zaten. Komedi. Hocaya sordum ; hocam ben belki felsefe seçmek istiyorum? verdiği cevap herkes farklı ders seçse olacakları düşünebiliyor musun? ben de bir şey demedim. Gittiğim okul büyük bir kentte özel fen lisesi. Türkiye'nin eğitim sisteminden bir şey bekleyemezsin. Şimdi derler ki sen o zaman ilkokullara seçmeli din dersine de karşısın. Evet karşıyım kardeşim. Senin yaptığın din dersi değil. islami ders. Eğer yap adam gibi isteyene islam, isteyene kendi dinini tanıt. ama nerede...
  • Bi b.klar olacagini biliyodum erken davrandim.

• Sanki herkes müslüman anasını satıyım.Koymuşlar Hz. Muhammetin hayatını isteyen okur açar öğrenir zaten ,sen birde yanına dinler felsefesi yada hristiyanlık tarihi diye dersler koy neden koymuyorsun amaç çocukları bilgilendirmek fikir sahibi olmalarını sağlamak mı yoksa belli şeyleri empoze etmek mi . Zaten Din kültürü Ahlah bilgisi dersi altında müslümanlık dışında başka bir din öğretildiğini görmedim .

not:müslümanım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.