bizim okul başladı. yok öyle bir şey canınızı sıkmayın
var
biz orta okullarla aynı anda çıkıyoruz servis saatleride aynı olması gerekir o biraz zor. yok öyle bir şey yani.
arkadaşlar böyle bir şey her lisenin kendi ders saati vardı
mesala düz lisede 30 saatti şidmi oldu 37 saat
günde 1saat falza ders işleyicez:D
onda sonra teknikelrde 33 saat şidmi oldu40 saat :D
yen, ugllama 9lara tablet geliyoo:D
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
quote:
Orijinalden alıntı: JacqaL
Bizim okulda müdür herkese şu dersleri seçtirdi
Hz. Muhammed'in Hayatı (Din hocası) Bilgi Kuramı (Felsefe hıcası) İngiliz Edebiyatı (İng hocası)
Öğretmenler öyle yapmak zorunda. Çoğu okul Kur'an dersini okutmak istemiyor çünkü kız öğrenci alırsa başını kapatmak zorunda.
Başka derslerin hocası olmuyor çoğu okulda. Tanıdığım idareciler var. Programı denk getirmek çok zorlamışış 17 tane seçmeli ders var, üstüne bir de çocuklarla uğraşmak zorundalar.
Evet. Zaten diğer derslerin hocaları olmadığı seçtirdiler zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs
quote:
Orijinalden alıntı: crazywinner3
quote:
var
biz orta okullarla aynı anda çıkıyoruz servis saatleride aynı olması gerekir o biraz zor. yok öyle bir şey yani.
pazartesi şeçmede görürüm bn seni:D
Türkiye'de seçmeli ders diye bir kavram yok. Ha vardır en fazla 2 tanesi arasından seçersin. Dolayısıyla muhammedin hayatını ya da dini kitabı öğretirler tıpış, tıpış. Bizene ki? Müslüman olan gitsin istediği yerden öğrensin, ders olarak koymanın amacı nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: StaelJoKiR
quote:
quote:
quote:
var
pazartesi şeçmede görürüm bn seni:D
bizim okul başladı. pazartesi çok trafik oluyo iyi oldu..
Saçma sapan işler şimdiye kadar bi b*k olmadı bakalım bundan sonra nolacak
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Eagle
quote:
Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o
Sadece 9lar mı etkilendi ?
Bunun cevabını bilen var mı?
Sadece 9. sınıflara
quote:
Orijinalden alıntı: Alkaris
quote:
Orijinalden alıntı: JacqaL
Bizim okulda müdür herkese şu dersleri seçtirdi
Hz. Muhammed'in Hayatı (Din hocası) Bilgi Kuramı (Felsefe hıcası) İngiliz Edebiyatı (İng hocası)
nasıl herkese o dersleri seçtirdiler itiraz edin öyle saçmalık olmaz, milli eğitim müdürlüğüne gidin.
Katılıyorum bu ülkede herkes müslüman olacak diye bir kaide yok belki sınıfın tamamı ateisttir inanmadığı dinden yazılı olup puan alması saçma bir şey gibi geliyor bana
ya bu sadece 9.sınıflar için ben bu sene kayıt oldum liseye (evet 14 yaşındayım laf atacak olan varsa pmden beklerim)ve ben kayıt olurken önüme bi kağıt getirdiler kağıtta seçmeli dersler vardı bunlardan istediğini seç dedi bi öğretmen ama seçtiğin derslerin toplamı 5 saat olucak dedi yani mesela ben ingiliz edebiyatı seçtim o 1 saat,sonra yanında bilişim bilmemne dersi vardı oda 1 saat ve 2 saatlik olanı vardı onuda 1 saat seçtim yani böyle seçtiğin dersler toplam 5 saat edicek
Bizim haftada 45 ders saati vardı . Anadolu Teknik lisesindeydim ben . Her gün 10 saat ders olurdu . Bi pazartesi yarın gündü . Canımız çıkardı . Sınava bile hazırlanamadım okul yüzünden adam gibi . Şimdi Meslek Yüksekokulunda sürünüyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: dj batuhan
9. sınıflar için mi bu o değilde benim okuduğum lisede zaten haftalık 40 saatti bi fark yok
+1 zaten 40 saat görüyorduk şimdi 45 saat görürüz birde para verseler daha iyi olacak
quote:
Orijinalden alıntı: oguz9696
quote:
quote:
var
var
var
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin Rommel
quote:
9. sınıflar için mi bu o değilde benim okuduğum lisede zaten haftalık 40 saatti bi fark yok
+1 zaten 40 saat görüyorduk şimdi 45 saat görürüz birde para verseler daha iyi olacak
Günde 9 saat mi olucak yani heey maşallah. Ben 6. saatten sonra iptal oluyorum zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
Bu sene 9 a geçtim
ah aayyy ay oooy ah oh aaaayy lan 9'a geçtim diye bişeymi var ben 9'a giderken DH'yi dışardan takip ederdim adam gelmiş bide yazmış iyi olmuş inşallah okula kilitlerler sizi.
quote:
Orijinalden alıntı: Rodrin
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Eagle
quote:
Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o
Sadece 9lar mı etkilendi ?
Bunun cevabını bilen var mı?
Sadece 9. sınıflara
Saolasın hocam en azından biz kurtulduk 40 saatten
meslek liseleri zaten 40 saatti ben kendimi orta seviye bir insan olarak gördüğüm halde yata yata geçtim lan hiç mi utanmanız yok
ben meslekteyim lise 3 oldum şuan biz haftada 33 saat ders görüyoruz zaten şimdi 37 olmuş böyle bir saçmalık olur mu be
quote:
Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
Bu sene 9 a geçtim
ah aayyy ay oooy ah oh aaaayy lan 9'a geçtim diye bişeymi var ben 9'a giderken DH'yi dışardan takip ederdim adam gelmiş bide yazmış iyi olmuş inşallah okula kilitlerler sizi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin Rommel
quote:
Günde 9 saat mi olucak yani heey maşallah. Ben 6. saatten sonra iptal oluyorum zaten
sadece 9. sınıflara diyor. Ama bizim okulda öğretmen eksikliğinden günde 9-10 saate kadar görüyoruz Bizdede 7. dersden sonra bitiyor zihnen.