Şimdi Ara

Liselerde T-shirt devri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi kendını cix sanan bebeler ceker lacoste tommy hlifiger topunun a.

bız zamanında krawat asagıda olduugndaa fırca yerdik yenı nesil bunu bıle begenmiyo
  • Bizim okuldada var o zımbırtı ama ben ceket-gömlek tercih ediyorum.
  • Okulun izin verdiği tişörtü nasıl öğrenicem?Anlamadım.
  • Ben normal gidicem valla hiç bir bilgim yok sakata gelmeyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Okulun izin verdiği tişörtü nasıl öğrenicem?Anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Ben normal gidicem valla hiç bir bilgim yok sakata gelmeyelim.

aynen bende.
    o uygulama yaz aylarında geçerli diye biliyorum ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magina

quote:

aynen bende.

bu seneye kadar öyleydi. ama dünmü önceki günmü bi gün işte milli egitim bakanı açıkladı bu olayı . kravat zorunlulugu kalkmış isteyen öğrencide gömlek yerine t-shirt giyebilirmiş. hiçmi haberleri takip etmiosnz be abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: eenigmaticc

quote:

Orjinalden alıntı: Magina

quote:

aynen bende.

bu seneye kadar öyleydi. ama dünmü önceki günmü bi gün işte milli egitim bakanı açıkladı bu olayı . kravat zorunlulugu kalkmış isteyen öğrencide gömlek yerine t-shirt giyebilirmiş. hiçmi haberleri takip etmiosnz be abi

ben normal gidicem yine.

• evt son kararıma göre bende gömlek giyicem ilk gün sonrasına bakarız artık
  • herşeyi anlıyorumda neden sadece istanbul'da onun mantığını anlıyamıyorum birşeyi yapacaksanız ya tüm türkiye'de yapın yada hiç yapmayın izmirde ankarada samsunda vs. kıravat takılmadığı için disiplin cezası ama istanbuldakilere serbest ne anladık bu işten ne ayrıcalığı var oradakilerin
  • İlk gün gömlekle gidelim en iyisi :)Sonrasına bakarız.Zaten kurala uyulacağını pek sanmıyorum.Kimse giymez beyaz yakalı t-shirt.Rock sevenlerin üstüne yapıştırsan keser çıkarır siyah giyicem diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

herşeyi anlıyorumda neden sadece istanbul'da onun mantığını anlıyamıyorum birşeyi yapacaksanız ya tüm türkiye'de yapın yada hiç yapmayın izmirde ankarada samsunda vs. kıravat takılmadığı için disiplin cezası ama istanbuldakilere serbest ne anladık bu işten ne ayrıcalığı var oradakilerin

+1903

o kadar saçma bir sistemimiz varki ya diğer iller sanki türkiye nin değil hem ne anladım beyaz gömlek gitti beyaz t shirt geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: SaNaLTEHLiKe

hem ne anladım beyaz gömlek gitti beyaz t shirt geldi

+879841978863 aynen katılıyorum.
    ilk gün gömlekle gidelim bakarız gerisine ya ne o öle beyaz lacoste anasınıfı çocukları gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orjinalden alıntı: eenigmaticc

quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

Ya anlamadınmı sen yakalı bi tane düz beyaz bi t-shirt olcak lacost tipi tişört yani

abi onu anladık anlamasınada bi getirisi yokki bunun bize. beyaz gömlek yerine beyaz t-shirt giyicez şimdi yni. haber çıkınca biz hoba serbest t-shirt falan giyicez gibi bi düşünceye girdigimiz için büyük bi hayal kırıklıgı bi bişey oldu. (çeşit çeşit metal gruplarnın t-shirtleriyle din derslerinde raks etmek gibi fantaziler bile kurmuştum. yıkıldım yemin ediorm )

Belki de böyle yapacağınızı bildikleri için serbest değildir?

Katılıyorum...

• başka renk t-shirt giyme olsa iyi olurdu ama beyaz yakalı lacoste yazın sıcak havalarda bile lacost u cok cok sıcakken giyiyordum sanırım ben yine gomlekle gidicem
  • istanbulda olmama rağmen sadece bize serbest olmasını kınıyorum
    ama deneme süreciyle olabilir eğer uygun görülürse tüm illerde böyle yapılır hep böyle gidecek değil
    bu sene dar kesm gömlek giymeyi düşünüyorum
  • İlk gün gömlekle gidelim sonra bakarız aynen ya bide bu tanışma faslında ben çok heyecanlanıyorum buda hafif konuşma bozukluğuna yol açıyor (tutulma gibi) Lise 2 ye geçtim yeni öğretmenler felan geldiğinde tanıtmamızı isteecek ya of
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

başka renk t-shirt giyme olsa iyi olurdu ama beyaz yakalı lacoste yazın sıcak havalarda bile lacost u cok cok sıcakken giyiyordum sanırım ben yine gomlekle gidicem

Her okul mu beyaz tişört ?
  • Bizim okulun verdiği dandik gri T-Shirt'leri giyeceğime bal gibi gömlek giyerim, üstüne lacivert kravat... Bin kat daha şık.
  • Birden olmaz bu işler yavaş yavaş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.