Şu anda lisede olmak isterdim. 10 seneye kadar serbest olur büyük ihtimalle. Artık çocuğumu(HAYIR!) serbest gönderirim okula. Anlamıyorum ne için bu serbestlik biz de yo? Arap ülkeleri ve caponyada var bu sistem bir de bizde. Sonra öğrenci okumuyor öğrenci okuldan sıkılıyor, la yürü git ordan.
Bir de şey var, asker gibi öğrenciye her Allah'ın günü Sağol, Sağol, Sağol... La yeter! Neyse ki 5 sene önce kurtuldum, ohh. Yazıktır günahtır öğrenciye bunları yapmak yahu. Onu bırak Üni. de de vize var.
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
başka renk t-shirt giyme olsa iyi olurdu ama beyaz yakalı lacoste yazın sıcak havalarda bile lacost u cok cok sıcakken giyiyordum sanırım ben yine gomlekle gidicem
Her okul mu beyaz tişört ?
okuluna gore cok fark edecegini sanmıyorum ozel forması yoksa tabi...
quote:
quote:
başka renk t-shirt giyme olsa iyi olurdu ama beyaz yakalı lacoste yazın sıcak havalarda bile lacost u cok cok sıcakken giyiyordum sanırım ben yine gomlekle gidicem
hacı sen emin diilsen gömlek giy ilk gün örenir ona göre giyersin sonrada. ilk gün gömlek iyidir iyii
quote:
quote:
Bizimki siyah.
ankarada neden yok ya
quote:
Orjinalden alıntı: eenigmaticc
quote:
quote:
hacı sen emin diilsen gömlek giy ilk gün örenir ona göre giyersin sonrada. ilk gün gömlek iyidir iyii
Gömlek giyicem de tam kıro oldum.Kravatta yok.
orjinal locoste giyin bence
Benim okulum İzmir'de biz geçen sene kırmızı t-shirt giyiyorduk zaten.Benim için pek bir şey farketmeyecek.Şu İstanbul olayı da ayıptır.Diğer şehirlere neden böyle bir ayrıcalık tanınmıyor.
Ben Selena daki turuncu T-Shirt lerden istiyorum
Bu sırf istanbulda deneme olayı deneme amaçlıdır.Onlara uyarsa diğer illerdede uygularlar
Okulun verdiği dandik tshirte 20 ytl vermem. Zaten havalar o kadar sıcak değil giyerim gömleğimi
abi o deil şimdi gömlegin altına t-shirt giyersek pişicez giymessek de transparan bi görüntü oluşucak nası olcak o iş yaw?
quote:
Orjinalden alıntı: eenigmaticc
abi o deil şimdi gömlegin altına t-shirt giyersek pişicez giymessek de transparan bi görüntü oluşucak nası olcak o iş yaw?
Tshirt giyecen ceket giymeyecen bu kadar basit
Bizim okulda zaten gömlek vs. yok mavi tsirt var. Bizdemi beyaz giyeceğiz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme