Şimdi Ara

Liselerde T-shirt devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu kravatla gömlek kalkma mevzusu olunca rahat rahat istedigimiz t-shirt ü giyicez diye sevindik. dün mesaj atmışlar bizimkilere beyaz yakalı t-shirt giyilcek diye. ne anladık ulan bu işten ?
    gösteripte vermiyolar yau olacak şeymibuyrun toplucana tepkimizi gösterelim celallenelim çıldıralım.

• Benimki gayet güzel
  • Ya anlamadınmı sen yakalı bi tane düz beyaz bi t-shirt olcak lacost tipi tişört yani
  • sadece istanbul için mi geçerli bu ya
    Burjuva sınıfı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

Ya anlamadınmı sen yakalı bi tane düz beyaz bi t-shirt olcak lacost tipi tişört yani

abi onu anladık anlamasınada bi getirisi yokki bunun bize. beyaz gömlek yerine beyaz t-shirt giyicez şimdi yni. haber çıkınca biz hoba serbest t-shirt falan giyicez gibi bi düşünceye girdigimiz için büyük bi hayal kırıklıgı bi bişey oldu. (çeşit çeşit metal gruplarnın t-shirtleriyle din derslerinde raks etmek gibi fantaziler bile kurmuştum. yıkıldım yemin ediorm )
  • Milli eğitime mesaj atalım sadece ist olmasın ama mail atmayada korkuyorum

Bir kere okuldaki terör olayını mail attım terör şubeden polisler geldi evden aldılar
  • İşte bu yüzden tek tip tişört olacak diyorlar. Din dersinde metalcilerin resimlerini görmemek için.

Sen gidersin LCW'den alırsın ben alamam. Markacılığı önlemek amacıyla yapılıyor.

Beyaz her yede beyazdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: eenigmaticc

quote:

Ya anlamadınmı sen yakalı bi tane düz beyaz bi t-shirt olcak lacost tipi tişört yani

abi onu anladık anlamasınada bi getirisi yokki bunun bize. beyaz gömlek yerine beyaz t-shirt giyicez şimdi yni. haber çıkınca biz hoba serbest t-shirt falan giyicez gibi bi düşünceye girdigimiz için büyük bi hayal kırıklıgı bi bişey oldu. (çeşit çeşit metal gruplarnın t-shirtleriyle din derslerinde raks etmek gibi fantaziler bile kurmuştum. yıkıldım yemin ediorm )

Belki de böyle yapacağınızı bildikleri için serbest değildir?

• ya abi alamayan gelsin ona bi iron maiden t-shirt ü veriyim bende metallicayı giyiim kardeş kardeş gezelim herkes mutlu olsun ya:D
  • bizimki siyah lacoste tişört fena diil
  • quote:

Orjinalden alıntı: eenigmaticc

quote:

iyi hoşda metalin dinle alakasını kuramadım

• ben bizm dinci kıl olduu içn söledimde deişik bir anlama şeyoldu sanırm
  • gömlek giysem yamuk olurmu
    para verdik gömleğe ben onu giycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .GrkM. -- 7 Eylül 2008; 15:09:52 >
  • bu ne yaw sut gıbı gezılır mı t shırtlere bak .
  • beyaz lacostelarıda hiç sevmem var mı yarın giyecek olan?
  • ben tereddütteyim gömlekmi giysem lacoste mi giysem diye anket mi yapsam bunun için
  • Bizim okulunki griydi.Şimdi oda mı beyaz oldu?
  • Ne güzel kurtulmuşsunuz gömlekten, kravattan giyeceğiniz tshirt'ü beğenmiyorsunuz. Biz gömlek, kravatla aynı şekilde devam edeceğiz.. Böyle eğitim sisteminin ben ta .....
  • millet şimdi abercrombie giyip hava atmaya da kalkar.

Bende karşıyım ama yinede standard olması en güzeli gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Milli eğitime mesaj atalım sadece ist olmasın ama mail atmayada korkuyorum

Bir kere okuldaki terör olayını mail attım terör şubeden polisler geldi evden aldılar

ifadeni mi aldılar?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.