Şimdi Ara

Liselerde telefon kullanımına yeni düzenleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitimde 1 numara olan ülkelerde Minecraft gibi bir oyunla bile ülke tarihi anlatılıp eğitim verilirken. Bizim ülkemizde kendini bakan zanneden DALLAMA telefonda mesaj atmayı bırak telefonun adını duysa yasaklıyor. Ve buna komik bir şekilde DİSİPLİN SUÇU diyor. SANKİ CİNAYET İŞLEDİ ÇOCUK.
    Milli Eğitim Bakanı değil MAL EĞİTİMSİZ BAKANI!

• İyi, dh okul saatlerinde biraz rahatlar.

• Not olayı yanlış bence liseler üniversite tarzında yönetilmeli öğretmenin açık ara yetkileri çok olmalı. Müdür seçimle atanmalı okula, disiplin olmalı ödev yapmadığı zaman vereceksin cezasını tembel tembel insanlar bir üst sınıfa geçmemeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten öğrenci ve veliye sözümüz geçmiyor, iyice maskara oluruz artık.

• bizde yapabilecek miyiz?
  • Öğretmenler 7 ayrı kulvardan değerlendirilecek yani veletlerin verdiği not/puanlar önemli değil.. Telefon kullanımına gelince oraya eğitim ve öğretime giden çocuklar için doğru bir düzenleme ders zamanlarında telefon ile oynamamaları gerekiyor. Bir diğer unsur olan kendini bilmez veletlerin sosyal medya veya başka internet üzerinde öğretmenlere sövmesi, resimlerini atıp akıllarınca dalga geçtiğini sanması vb konularda çok doğru bir karar verilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ya

• Şimdi atomu parçalayabiliriz hocam/ Liseli boi

• %20 mantiki %80 sacma.Lisede harbiden gıcık hocalar var bunun için güzel fakat işini hakkıyla yapan hocalar için kötü.Böyle birsey gelirse sınıflarıda ayırmak mantıklı olur.

• sınıfta telefonu böyle kullanan mı var? hocanın gözüne soksaydın bari.
    Liselerde telefon kullanımına yeni düzenleme
  • Nasıl yani lisede okula telefon sokmak serbest mi?
    Gören hoca el koyamıyor mu dönem sonuna kadar?

Kafamda deli sorular. Kahrolsun baskıcı yönetmelikler.

• Özel okullar öğrencilerin cep telefonu topluyor devlet okullarına cep telefonu sokulması disiplin suçu sayilmali yada ya da sinyal kesici kullanılmalı yada toplanilmali ve en önemlisi sınıfta kalma tekrar gelmeli )))

• Yönetmelik yıllardır en dandik konular için bile değişiyor fakat bu yönetmeliği uygulayacak olan yine Okul. Bu konu da okul insiyatifine bağlı. Örneğin bizim okulda da yasak kullanmak fakat öğretmenler bir şey demiyor bu konuda. Oyun oynamadığımız, müzik dinlemediğimiz sürece izin var
  • insanın biraz kendinde olacak, memlekette herşey başıboş, adam öğrenmedikten sonra derse 50 prof aynı anda soksan hikaye, okumayan adamı okulda tutmayacaksın, eskiden güzeldi, okuyacak adam okulda, okumayacak adam piyasada, çarşıda sanayide. okumanın ondan kıymeti yok şimdi, adam okula zibidiliğe gelmiş, sorumsuz, soytarı. bi yaptırımda yok. kendine de zarara, okula da zarar, öğrenecek adama da zarar, millete de zarar...
  • Sosyal Medya yüzünden embesil ve doyumsuz bir nesil oluşuyor. umarım ağır ceza verirler. okuyacak adam ve okumayacak serseri belli olsun.

Adam lise talebesi devlet büyüklerine hakaret ediyor falan. utanmazlar...

• Ben lisedeyken telefon ile yakalanırsan disiplin cezası yoktu ama sim kartı kırıp çöpe atıyorlardı. Hangisi daha kötü bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Not olayı yanlış bence liseler üniversite tarzında yönetilmeli öğretmenin açık ara yetkileri çok olmalı. Müdür seçimle atanmalı okula, disiplin olmalı ödev yapmadığı zaman vereceksin cezasını tembel tembel insanlar bir üst sınıfa geçmemeli.

Artık üniversitelere rektör seçimle gelmeyecek 675 ve 676 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile "Devlet üniversitelerinde rektör Yükseköğretim Kurulu tarafından önerilecek, profesör olarak en az üç yıl görev yapmış üç aday arasından Cumhurbaşkanınca atanır." Ha önceden Rektör seçimle mi gelirdi o ayrı tabi :)
  • cray kullanıcısına yanıt
    Güzide okulları bozmaya çalışmak için çıkarılan khk bırakın okul kendi içinde seçsin hatta öğrencilerde seçimlere katılsın. Saçma işler yapıyorlarya hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkHellKnightX

Ben lisedeyken telefon ile yakalanırsan disiplin cezası yoktu ama sim kartı kırıp çöpe atıyorlardı. Hangisi daha kötü bilmiyorum.

Şey yapacaksın 3g li hat kullanacaksin sonra yakalaninca onu kirinca gidip 4g sini alacaksin boylece 1 kez hak çıkar

• Telefonlarla ilgili öğretmenlerin çocuklara yaptığı uyarılar;

Din dersi: Derste telefon kullanmak caiz değildir!

Kimya: Derste telefon kullanmak, kimyasal reaksiyona neden olabilir.

Biyoloji: Sağlığınızı düşünüyorsanız derhal kapatın telefonlarınızı.

Matematik: Telefonla kopya çekeni yakarım!

Beden: Telefonlarınızı dolaplarınıza bırakın. Takla attıracağım.

Türkçe: Telefonlarınızda Türkçe klavye kullanmayı alışkanlık haline getirin.

Müzik: Oğlum-Kızım çaldığım notaları telefonlarınıza kaydedin. Tekrar ederek kendiniz çalışın. Ben kantine gidiyorum.

Resim: Telefonlarınızla doğa fotoğraflarını çektiniz mi çocuklar? Tamam şimdi çıkarın telefonlarınızı beğendiğiniz doğa resmini çizin.

...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.