Şimdi Ara

Lissandra Fake

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon 3 te KMF mi TBF mi bi turnuvada TT midi basketboldaki fake gibi fake atmıştı. O videoyu bulamıyorum. Yardımcı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basketboldaki gibi?
    Q yu atar gibl yapıp atmadı mı? :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E skilinden bahsediyorsan basketbolla alakası yok.
  • Hayır jhonnie diyordu adeta basketboldaki fake gibi diye.

• Sanırım zersting in lissandra support yaptığı maçı demek istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

E skilinden bahsediyorsan basketbolla alakası yok.

Boyum 2 metre 10 senedir profesyonel basketbol oynuyorum. Türkiye şampiyonluklarım var. Westde de diamond 5 im Lissandra' da 200. sıralardayım. Gelmişsin bana basketbolu ve Lissandra skillerini öğretiyorsun.

Tamam basketbolla fazla alakalı olmadığını ben de biliyorum. Ama spiker öyle diyordu. Daha kolay anlaşılması için ben de böyle yazdım. 2010 üyelerinden laf yiyeyecek kadar da düşmedik herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

Sanırım zersting in lissandra support yaptığı maçı demek istiyor

Mid yazdim ya ne zergstingi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama 89'lu bir üyenin mesajına cevap veriyorsun.Adabını bil.Gelmiş bana westte da 5 olduğundan,boyundan,10 senedir basketbol oynadığından bahsetmiş.Senin yaşın kaç da bu kadar özgüvenle dolmuşsun be güzel kardeşim.Senin ne yaptığın benim umrumda değil.İki olayın birbiriyle alakası olmadığını köyün eşşeği biliyor.Burada kendini ispatlamaya çalışan ergenlikten kurtulamamış bir insan evladısın belli ki.Post kasmak için de güzel bir yer bulmuşsun.Şimdi o benzersiz egonu da al ve kaybol.Konuyu da şikayet ettim.Belki adam olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminou

quote:

E skilinden bahsediyorsan basketbolla alakası yok.

Boyum 2 metre 10 senedir profesyonel basketbol oynuyorum. Türkiye şampiyonluklarım var. Westde de diamond 5 im Lissandra' da 200. sıralardayım. Gelmişsin bana basketbolu ve Lissandra skillerini öğretiyorsun.

Tamam basketbolla fazla alakalı olmadığını ben de biliyorum. Ama spiker öyle diyordu. Daha kolay anlaşılması için ben de böyle yazdım. 2010 üyelerinden laf yiyeyecek kadar da düşmedik herhalde.

Yürüyen ego 2lede nefes alalım kimse sana boyunu ligini sormadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ama 89'lu bir üyenin mesajına cevap veriyorsun.Adabını bil.Gelmiş bana westte da 5 olduğundan,boyundan,10 senedir basketbol oynadığından bahsetmiş.Senin yaşın kaç da bu kadar özgüvenle dolmuşsun be güzel kardeşim.Senin ne yaptığın benim umrumda değil.İki olayın birbiriyle alakası olmadığını köyün eşşeği biliyor.Burada kendini ispatlamaya çalışan ergenlikten kurtulamamış bir insan evladısın belli ki.Post kasmak için de güzel bir yer bulmuşsun.Şimdi o benzersiz egonu da al ve kaybol.Konuyu da şikayet ettim.Belki adam olursun

Köydeki eşseğin bile bildiği şeyi gelmiş post kasmak için buraya yazmışsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.