Şimdi Ara

Listening nasıl geliştirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler, listeningimi en üst seviyeye çekmek istiyorum nasıl yaparım? Youtubedeki ingilizce öğretmenlerinin konuşmalarını tamamen anlıyorum. İngiliz bloggerların konuşmalarını %70 anlıyorum ama ingilizce dilindeki filmleri anlamam çok zorlaşıyor çünkü çok hızlı konuşuyorlar. Aynı şekilde yerel İngiliz radyolarını veya kanallarının konuşmalarını ancak %30 anlıyorum. Bu seviyeyi nasıl en üste çekebilirim? Bol bol ingilizce filmler veya youtubede videolar izliyorum ama yerimde sayıyormuş gibi hissediyorum

• Podcast programi kur. Ornegin pod bean gibi. Kanallardan "freakonomics radio" yu takip et ve dinle surekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler. Spotify programında podcast dinledim konuşmacı çok genel konulardan bahsediyordu canım sıkıldıpı için kapatmıştım

• calientee C kullanıcısına yanıt
    Ilgi alanin olan biseyi dinleyebilirsin ama sesteki temizlige dikkat et. Net konussunlar. En iyisi freakonomics radio ve ted radio dur. Bak bakalim.

• Formula 1 ile ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama youtube'a F1 press conference yazın, gerçekten faydalı. Ben de oradan yararlanıyorum.

• penguinz the original podcast'e bak youtube'dan
    birde sürekli diziler izle plebs,Tudors,breaking bad,Rome,Sherlock,The borgias eğer bu dizilerdeki cümleleri ezberliyerek bile anlasan hemen hemen herşeyi anlarsın ama şimdi neyden bahsettiğimizde önemli ingiliz radyoları diyorsan ben bile bazen %80 anlıyorum çok tuhaf deyimleri ve aksanları var adamların ama classic londra aksanını ve amerikan konuşmalarını anlaman lazım %100 bir süre sonra.
    ingiltere çok büyük bir yer olmasada birbiriyle alakasız 10 tane aksan var amerikada hemen hemen 2 büyük aksan var sayılır güney ve kuzey oyüzden anlaması daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 1 Eylül 2018; 19:2:45 >
  • Yorumun için teşekkürler podcast uygulamasında the penguin Podcast diye bir podcast buldum bunu önermiştin umarım. Anlamadığım yerde ne yapmalıyım? Geriye sarıp anlamadığım yeri bir daha mı dinlemeliyim yoksa dinlemeye devam mı etmeliyim? Evet American daha kolay ama ben British öğrenneyi tercih ediyorum 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: calientee

Yorumun için teşekkürler podcast uygulamasında the penguin Podcast diye bir podcast buldum bunu önermiştin umarım. Anlamadığım yerde ne yapmalıyım? Geriye sarıp anlamadığım yeri bir daha mı dinlemeliyim yoksa dinlemeye devam mı etmeliyim? Evet American daha kolay ama ben British öğrenneyi tercih ediyorum 🙂
    ben podcast uygulamasından bahsetmiyordum youtubeda penguinz diye bir kanal var orda the original podcast diye bir program yapıyolar daha çok ünlü youtuber'Lar konuk oluyor anlamadığın yerde youtube altyazı açabilirsin onu beğenmezsen ted talk'Larada bakabilirsin arada ilgi çekici videolarda yapıyolar genelde sıkıcı ve saçma olsalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 2 Eylül 2018; 11:28:5 >

• Kastettiğiniz bu seri mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

https://www.youtube.com/watch?v=G4nPyOIpC3o&list=PLRD7N-Zrj2DMPlFktUo5BRduSyCxu8nZy

Kastettiğiniz bu seri mi ?
    evet

• hocam benim nacizane tavsiyem radyo tiyatrosu tadında the truth

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.