Bildirim
Little Big Planet 2 Kardeş Aranıyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alabilirim dostum B'nde ama k.k yok bnde -
bende varda hata verip duruyo yarın bir dha denicem ... -
Tamam kardesim alabilirsen bilgim olsun -
tamam hocam ben dönerim sana -
yaw bi oyun alalım dedik hata verdi 80023102 böle .. cüzdana da para aktarmıyo.. uk da da denedim tr psnde de denedim yok olmuyo.. bu arada oyun 43 liraya düştü kafayı yicem olmuyo olmuyo.... off -
Dostum B'nde kart olsa denerdim ama yok ya güzel fiyat iki kisi alınca da uygun oluyordu şans yok bizde ya -
vala ya... psn card alsam olurmu öle deneyilim eğer yapabiliyorsak hocam? -
Ben hiç almadım Store'den işlem yapmadım bilgim yok sen kesin olur diyosan farketmez -
bi bakıyım hocam eğer onla halledebilrsem alrız inşallah... -
Tmm hocam -
Dostum halledemedin galiba -
yok hocam hala sorun devam ediyor... psn cardda alamadım.. -
Bende almak istiyorum benim kredi kartım var daha önce de denedim çalışıyor sorun yok ama 3'e bölemiyoruz galiba 2 kişi olmak durumunda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Weycell 61
Bende almak istiyorum benim kredi kartım var daha önce de denedim çalışıyor sorun yok ama 3'e bölemiyoruz galiba 2 kişi olmak durumunda.
evet ancak ikiye bölünyor... -
Tamam ben akşam bi düşüneyim alıp almama hususunda son kararımı vereyim yarın haber veririm. -
quote:
Tamam ben akşam bi düşüneyim alıp almama hususunda son kararımı vereyim yarın haber veririm.
bir kişi aryorsanız ben size ikinci olabilirim. benim kredi kartım var fakat bende şu 08'li sorunu yaşıyorum. eskiden bi sorun yoktu alırken, ama şimdi bu çıktı durup duruken. -
Valla cell34 nikli arkadaş başlığı açtığı için yaparsam onla yapmam doğru olur dostum kusura kalma. -
quote:
Orijinalden alıntı: ares88
quote:
Tamam ben akşam bi düşüneyim alıp almama hususunda son kararımı vereyim yarın haber veririm.
bir kişi aryorsanız ben size ikinci olabilirim. benim kredi kartım var fakat bende şu 08'li sorunu yaşıyorum. eskiden bi sorun yoktu alırken, ama şimdi bu çıktı durup duruken.
aynı durmdan bnde skntdaym kardeşim.. eğer alırsan samet arkdaşmz var o da istyodu eğer vazgeçmediyse onla alabilirsin.. bnde Weycell 61 arkadaşla alırım eğer alırsa yoksa hata düzelene kadar beklicem başka şansım yok malesef.. -
Çok iyi bi oyun gerçekten alınca ekleyin beni
Benzer içerikler
- playstation ea hesabı değiştirme
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- ps5 kardeşlik kaç kişi
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- it takes two 2 çıkacak mı
- god of war xbox
- wolverine oyunu
- uncharted 5 çıkacak mı
- efootball türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X