Şimdi Ara

Little Fighter 2 (1-4 Players // Network) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
39.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soliyim oyun cok manyaq ben bu oyunu gecen yaz oynuyodum ah ulen ne oynardık cafede network buz gibi calısıyo ama hamachi hiç denemedim fakat Little Fighter Bulusma Noktası isimli bi topicte yapıyaolardı heralde

edit: Emege saygı haplo [kimse dememis.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coleyenema -- 6 Ekim 2007; 23:37:35 >
  • sağol Coleyenema

Little Fighter OnLine'da varmış.www.littlefighteronline.com sitesi. 2 client var. Birisi Hong Kong diğeri Taiwan. önce HK versionunu indireyim dedim, kendi sitesindeki linklerden indiremedim başka bir forumda buldum çalışan linkleri. Bi indirdim TW versiyonu çıktı. Madem TW versionu indirdik TW account alayım dedim. Ondanda bi türlü Account alamadım. Galiba paralıymış üyelik. Sonra HK Clienti aradım download yapmak için. Onuda rapidden 13 part olarak indirdim. Ama benim HK accountumu kabul etmiyor. Giriş yapamıyorum. Ama HK accountum olduğundan eminim çünkü Mail adresime mail bile geldi üye adım şifrem falan. HK sitesinde Account bölümünde Upgrade Account var. Dedim heralde bu da para istiyor. Ne yapsam bilmiyorum.

Bu arada HK Clientinde LF2 gibi çince yazıların yanında ingilizce açıklamalarıda var. TW clienti sırf çince..

LF2'ye yeni karakterler indirebilirsiniz. Ama yapımı zor. Ben sadece Ice Fire Demon, ssjGoku ve Naruto karakterlerini yükleyebildim. Bide David diye bi karakter vardı çok güzeldi ama nerden indirdiğimi unuttum. Elimdede yok. Bazen yeni eklediğiniz karakter ondan önce eklediğiniz karakteri bozabiliyor. Bazende tüm oyunu bozabiliyor. O zaman herşeyi silip baştan yüklüyorum LF2'yi. Ama artık Masaüstüne bi kopyasını oluşturdum. Yeni karakterleri onda deniyorum. Program Files'da ki Orjinal duruyor. Birde Hamachi ile yeğenle LF2 atabiliyoruz. Ama indirdiğimiz yeni karakterler Network'de çalışmıyor. Bende çalışıyor ben görebiliyorum ama ona yumruk attığımda oyun hata veriyor.
    http://forums.game4fans.com/characters/

İyi oyunlar...

• Ben en üstteki resimlerdeki sol en üstteki adamı almak istiyorum hangisi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_İllusionist

Ben en üstteki resimlerdeki sol en üstteki adamı almak istiyorum hangisi ?

hangi adamdan bahsettğini anlamadım.tekrar tarif eder misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_İllusionist

Ben en üstteki resimlerdeki sol en üstteki adamı almak istiyorum hangisi ?

Birkaç mesaj üstte kod verdim uzunca. Onu data.txt'ye yapıştırcaksın.
  • ben o lfo'yu bi sekilde oynamıstım ama simdi tam hatırlamıyorum iki tane char vardı galiba benim oynadıgımda ben davisi almıstım pek tavsiye etmem ama sanırım ben demo gibi bisey oynadım cunku baska hicbir oyuncuyu gormemistim tabii bunlar gecen yaz oldu.
  • bence en iyi adam firzen.(altta en soldan 2.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coleyenema

ben o lfo'yu bi sekilde oynamıstım ama simdi tam hatırlamıyorum iki tane char vardı galiba benim oynadıgımda ben davisi almıstım pek tavsiye etmem ama sanırım ben demo gibi bisey oynadım cunku baska hicbir oyuncuyu gormemistim tabii bunlar gecen yaz oldu.

Bende demo oynadım hiçbişeye benzemiyodu. zaten küçüktü 70 mb mi neydi. Benim indirdiğim LFO Clientleri 1.2gb. Üyelik işini hala halledemedim. Üye oldum ama oyuna giriş yapamıyorum çince bi hata veriyor login olurken.
  • bence bu lfo isi ugrasılcak gibi degil cunku tekrar baktım da hersey cince bisey anlasılmıyo yani sen de gormussundur haplo

edit: Bu arada arama yerine little fighter yazalım ve ordaki little fighter fan cluba tıklayalım.Assagılarda Reinforced Little Fighter 2 isimli bisey var bence cok guzel denenmeli ben su an onu oynuyorum.Hatta hamachi agı kurdum isteyen herkes gelsin.
    Adı: R-Little Fighter 2
    Password: lflf
    R-Little Fighter için video:
    http://www.youtube.com/watch?v=v16dR3ltz_4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coleyenema -- 11 Ekim 2007; 20:12:53 >
  • quote:

bence bu lfo isi ugrasılcak gibi degil cunku tekrar baktım da hersey cince bisey anlasılmıyo yani sen de gormussundur haplo

edit: Bu arada arama yerine little fighter yazalım ve ordaki little fighter fan cluba tıklayalım.Assagılarda Reinforced Little Fighter 2 isimli bisey var bence cok guzel denenmeli ben su an onu oynuyorum.Hatta hamachi agı kurdum isteyen herkes gelsin.
    Adı: R-Little Fighter 2
    Password: lflf
    R-Little Fighter için video:
    http://www.youtube.com/watch?v=v16dR3ltz_4

Yahu ben aradımda R-LF2 bulamadım. Sende varsa gönderirmisin? forumlarınada üye oldum oynayanlarada sordum kimse cevap vermiyor. linkler kırılmış hep. Bu ben LFO'ya giremedim ama menüyü gördüm. Senin gördüğün TW versiyonu olabilir o sırf çinceydi. HK versiyonu LF2 gibi, ingilizcesinin yanında çinceside var. Ben üyelik işini halledemedim para istiyolar heralde.

• Gayet güzel oyun. Bi ara network atalım edis
  • Arama yerine little fighter yaz."Little Fighter Fan Club"a tıkla.Altlara bi yere bak orda anlatıyo ha olmazsa bana pm at ben sana msn werem atıyım.Yalnız eski lf2 gidiyo sadece R-LF2 oluyo ama RLF2 daha guzel

edit: Ha bi de orda Hamachi serverları var.LF-2.5 için.Onları da ekleyelim beraber oynayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coleyenema -- 13 Ekim 2007; 13:34:20 >
  • Saol kardeş ben bu oyunu uzun zamandır oynuyorum herkeze tavsiye ederim
  • quote:

Arama yerine little fighter yaz."Little Fighter Fan Club"a tıkla.Altlara bi yere bak orda anlatıyo ha olmazsa bana pm at ben sana msn werem atıyım.Yalnız eski lf2 gidiyo sadece R-LF2 oluyo ama RLF2 daha guzel

edit: Ha bi de orda Hamachi serverları var.LF-2.5 için.Onları da ekleyelim beraber oynayalım.

R-lf 2 nin normal lf2 den farkı ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

Arama yerine little fighter yaz."Little Fighter Fan Club"a tıkla.Altlara bi yere bak orda anlatıyo ha olmazsa bana pm at ben sana msn werem atıyım.Yalnız eski lf2 gidiyo sadece R-LF2 oluyo ama RLF2 daha guzel

R-lf 2 nin normal lf2 den farkı ne?

çok daha geliştirilmiş.Adamların yeni hareketleri var.Olan hareketleri değiştirilerek daha ilginç hale getirilmiş.
    haa birde stage bölümünde sadece 5 değil daha fazla bölüm oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 26 Ekim 2007; 6:56:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

bu oyunda firzen bat gibi özel adamları seçemiyorum nasıl seçecem?Ve loisi hızlı haline nasıl dönüştürecem?

Hepsi Character Guide'de yazıyor. Firzen için Firen ve Freeze canları azaldığında birbirine koşturcan. Kafa kafaya tukuştuklarında deli bir patlamadan sonra Firzen çıkıyor. Biz yeğen ile yaptık. Yenilmek üzereyken üstün duruma geldik.

Louis için ise canı %33'ün altına indiği zaman D + J + A (Defanse + Jump + Attack) yapıyorsun. Louis Ex oluyor.

teşekkürler
    peki en güçlü adam veya stage bölümünde karşımıza çıkan adamları nasıl seçecez?Bunlar orda yazmıyor da.

Aslında vermeyecektim ama al hadi. "C:\Program Files\LittleFighter2\LF2_v1.9c\data" içindeki "data.txt" dosyasının içindekileri sil ve aşağıdaki kodu yapıştır. Fakat söyleyim zevki pek çıkmıyor. Çünkü yenilmek üzereyken transform olup dengeleri değiştirmek, Dragon Ball Z animesini anımsatıyor. O duyguyu yaşıyorum.

<object> 
    id: 52 type: 0 file: data\julian.dat
    id: 51 type: 0 file: data\firzen.dat
    id: 50 type: 0 file: data\louisEX.dat
    id: 38 type: 0 file: data\bat.dat
    id: 39 type: 0 file: data\justin.dat
    id: 37 type: 0 file: data\knight.dat
    id: 36 type: 0 file: data\jan.dat
    id: 35 type: 0 file: data\monk.dat
    id: 34 type: 0 file: data\sorcerer.dat
    id: 33 type: 0 file: data\jack.dat
    id: 32 type: 0 file: data\mark.dat
    id: 31 type: 0 file: data\hunter.dat
    id: 30 type: 0 file: data\bandit.dat
    id: 0 type: 0 file: data\template.dat
    id: 15 type: 0 file: data\julian.dat
    id: 14 type: 0 file: data\firzen.dat
    id: 13 type: 0 file: data\louisEX.dat
    id: 12 type: 0 file: data\bat.dat
    id: 16 type: 0 file: data\justin.dat
    id: 17 type: 0 file: data\knight.dat
    id: 18 type: 0 file: data\jan.dat
    id: 19 type: 0 file: data\monk.dat
    id: 20 type: 0 file: data\sorcerer.dat
    id: 21 type: 0 file: data\jack.dat
    id: 22 type: 0 file: data\mark.dat
    id: 23 type: 0 file: data\hunter.dat
    id: 24 type: 0 file: data\bandit.dat
    id: 1 type: 0 file: data\deep.dat
    id: 2 type: 0 file: data\john.dat
    id: 4 type: 0 file: data\henry.dat
    id: 5 type: 0 file: data\rudolf.dat
    id: 6 type: 0 file: data\louis.dat
    id: 7 type: 0 file: data\firen.dat
    id: 8 type: 0 file: data\freeze.dat
    id: 9 type: 0 file: data\dennis.dat
    id: 10 type: 0 file: data\woody.dat
    id: 11 type: 0 file: data\davis.dat

id: 100 type: 1 file: data\weapon0.dat #stick
    id: 101 type: 1 file: data\weapon2.dat #hoe
    id: 120 type: 1 file: data\weapon4.dat #knife
    id: 121 type: 4 file: data\weapon5.dat #baseball
    id: 122 type: 6 file: data\weapon6.dat #milk
    id: 150 type: 2 file: data\weapon1.dat #stone
    id: 151 type: 2 file: data\weapon3.dat #wooden_box
    id: 123 type: 6 file: data\weapon8.dat #beer
    id: 124 type: 1 file: data\weapon9.dat #<
    id: 217 type: 2 file: data\weapon10.dat #louis_armour
    id: 218 type: 2 file: data\weapon11.dat #louis_armour
    id: 300 type: 5 file: data\criminal.dat #criminal

id: 200 type: 3 file: data\john_ball.dat
    id: 201 type: 1 file: data\henry_arrow1.dat
    id: 202 type: 1 file: data\rudolf_weapon.dat
    id: 203 type: 3 file: data\deep_ball.dat
    id: 204 type: 3 file: data\henry_wind.dat
    id: 205 type: 3 file: data\dennis_ball.dat
    id: 206 type: 3 file: data\woody_ball.dat
    id: 207 type: 3 file: data\davis_ball.dat
    id: 208 type: 3 file: data\henry_arrow2.dat
    id: 209 type: 3 file: data\freeze_ball.dat
    id: 210 type: 3 file: data\firen_ball.dat
    id: 211 type: 3 file: data\firen_flame.dat
    id: 212 type: 3 file: data\freeze_column.dat
    id: 213 type: 1 file: data\weapon7.dat #ice_sword
    id: 214 type: 3 file: data\john_biscuit.dat
    id: 215 type: 3 file: data\dennis_chase.dat
    id: 216 type: 3 file: data\jack_ball.dat
    id: 219 type: 3 file: data\jan_chaseh.dat
    id: 220 type: 3 file: data\jan_chase.dat
    id: 221 type: 3 file: data\firzen_chasef.dat
    id: 222 type: 3 file: data\firzen_chasei.dat
    id: 223 type: 3 file: data\firzen_ball.dat
    id: 224 type: 3 file: data\bat_ball.dat
    id: 225 type: 3 file: data\bat_chase.dat
    id: 226 type: 3 file: data\justin_ball.dat
    id: 228 type: 3 file: data\julian_ball.dat
    id: 229 type: 3 file: data\julian_ball2.dat

id: 998 type: 5 file: data\etc.dat
    id: 999 type: 5 file: data\broken_weapon.dat
    <object_end>

<file_editing>
    data\nothing.txt
    <file_editing_end>

<background>
    id: 4 file: bg\sys\hkc\bg.dat
    id: 2 file: bg\sys\lf\bg.dat
    id: 3 file: bg\sys\sp\bg.dat
    id: 5 file: bg\sys\gw\bg.dat
    id: 6 file: bg\sys\qi\bg.dat
    id: 7 file: bg\sys\ft\bg.dat
    id: 1 file: bg\sys\cuhk\bg.dat
    id: 0 file: bg\sys\thv\bg.dat
    id: 10 file: bg\template\1\bg.dat
    id: 11 file: bg\template\2\bg.dat
    id: 12 file: bg\template\3\bg.dat
    <background_end>

id: 100~199 drop weapon

ben C:\Program Files\LittleFighter2\LF2_v1.9\data diye bir dosya buldum ama orda video ve sesler var bunu nereye yapıştıracam??

• LFR 2 nerden yükleyebilirim??
  • @PoKeBuRn

o videolar ve seslerin arasında notpad dosyası var. data isminde. Onu aç içindeki herşeyi sil benim söylediğim şeyi yapıştır. Yine yapamadıysan burda yapılmış hali var. Dosyayı indir aşağıdaki adresden indir ve söylediğim klasöre at. Değiştirilsin mi diye sorunca Evet de.

http://uploaded.to/?id=ywty1m

R-LF2 'yi nereden indireceksin bilmiyorum bende bulamadım. Bulduklarımda çok tırış şeylerdi sildim. Benim takıldığım Little Fighter forumu
    http://www.game4fans.com/
    http://forums.game4fans.com/little_fighter_2/

Burdada ek karakterler paylaşıyorlar birkaç tanesini denedim güzel şeyler var ama data değiştiremediysen bu işlere hiç bulaşma. Ben bile birçok kez oyunu baştan yükleme gereği duydum. Yapılan bir yanlış oyunu bozuyor.
    http://forums.game4fans.com/characters/

• Little Fighter i 1 yıl filan önce oynamıştım.En sevdiğim karakter Rudolf ve Firen en gıcık olduğum ise Julian.
    Bence John Julian dan çünkü ikisininde saldırıları mor şekilde ve isimleri j ile başlıyor.
  • zaten forums.games4fans.com sitesinde arama yap rlf veya reinforced little fighter diye cıkıyor ayrıca ben yeni lfye basladım wrestle little fighter adı yine aynı games4fans'ta arama yap cıkıyo hersey. ha bi dewww.lf-empire.de.vu isimli fan sitesinde versions kısmında falan little fighter modları var.(rlf , wlf vb.) ama ordan indirilmiyo. onu alıp games4fans'ta arayıp istedigin modlara ulabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.