Şimdi Ara

Little Fighter 2 (1-4 Players // Network) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
39.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben tum serilerini indirdim arkadaşlar forumdada bulabilirsiniz bkz:

"Lf 2 Serisinin tum Oyunlari"
  • Merhaba Ben Bazı Skillere Yama Yaptım Resimlerini koydum. Çok güzel.

1- Davis Energy Ball (kutu görünümlü)
    2- Firen Energy Ball (roket görünümlü)
    3- Justin Energy Ball (gülümseme görüntülü)

!!!Hiçbiri orjinal resim üzerine paint yaması değildir. Bizzat Program Files teki dosyalardan yaptım!!!

Skill yama istekleri özel mesaj üzerine alınır.

Sohbet Notu(resmiyetten ayrı ): Firen de D+>+A yapıca roket atıo çok komik oluo.

Little Fighter 2 (1-4 Players // Network)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXXBACXXX -- 30 Temmuz 2008; 19:47:36 >

• Evet edit çok eğlenceli. Birde yeni skill ekleme öğrenebilsek değişik combolar yaptırırım o zaman Ben Julian'ın Big Bang'inin içine Diablo II LOD'da 4'üncü world'deki NPC'lerden birinin havaya çizdiği rünü alıp LF2'ye yerleştirmiştim. Big Bang'i yaparken önce rün yazılıyordu ardından patlıyordu. Çok güzel bir şey.

Bu arada bazı arkadaşlar kapalı adamları açamamış. Direk data.txt'yi veriyorum. İndirip Data klasörüne atınız. Değiştirilsin mi? diye sorduğunda evet diyerek değiştiriniz.

http://rapidshare.com/files/134060282/data.txt

• süperler yha
  • Bunu network olarak 4 kişi oynayamıyormuyuz biz denedik olmadı 2 kişi oluyo .
  • bişide bn sorucam ve sölicem birincisi lf2.5 çıktı lf2 deki kapalı carakterler ve daha fazlası var 2.si biri bna hareket yaması yapabilirmi dennisefirendeki gibi koşşun ama ateşi mavi olsun bide bu oyunda tutmak hangi tuşla rudolf tutunca ve snra dja a bhasınca tuttuğu adam oluo
  • Hamachi ağından kapışcak varmı?
  • bu ney yaw....
  • bi cvp verin
    bide bn hamaciden kjapışırım da 2.5 de ağ adı ve şifresini ver
  • Ağ var ama 1.9c veya reinforced LF2 için Ağ adı:LittleFighter2v1.9c şifre:123654
  • abiler bu oyunda rudolf adamı tutunca d f a ya basınca tuttuğu adamın şeklini alıo da nasıl tutuo???
  • nasıl hamachiden oynarız
  • beyler adamı tutma yöntemini anlatıyorum:

simdi rudolfla karşıdaki adma jilet atıyoruz karşıdaki adam hani hareket edemiyor ya işte o haraket edemediği yani afalladığı zaman üstüne gidip tutuyoruz sonrada dja ya basıyoruz sonrada karşıdaki adamız rudolf haline dönmek için yeniden dja ya basın.
  • Arkadaşlar bu oyunla ilgili blog ve forum açtım. Karakterlerin özel hareketleri ve kombolarını ekledim.
    Bu arada yeni başlayanlar için bir çok yardım bölümü de var.
    Site>>http://lf2master.blogspot.com/
    Forum>>http://lf2forum.tr.cc/

Ayrıca online kapışmak isteyenler hamachiye gelebilirler.
    Ağ adı: lf2master-2
    Şifre: 123

Not: Hamachi ağına Lf2 2.0 versiyonu olmayanlar gelmesin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madawac -- 25 Haziran 2009; 13:19:01 >

• NTSD 2.4 öneririm bunu beğeniyorsanız onun başından ayrılamazsınız.
  • bu konu nasıl kaçar 2-3 yıl önce tam manyağıydım ya louis ve louis in exe dönüşümü ne oynardm bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

NTSD 2.4 öneririm bunu beğeniyorsanız onun başından ayrılamazsınız.

usta ben ilerleyemiyorum ya stage modda ilk bölümde bi patlayıcı yağıyorki üstümüze sorma yada ataklarımız bizim adamlarımızada etki ediyor felan naruto kyuubi açtım sürekli hareket ediyor ileri geri ve mümkün olmuyor onla ilerlemek ve tüm arkadaşlarını öldürüyo hayvan tek kuyrukluyla idare ediyoruz mcbur fakat yine çok zor deidara nın hp 74000 küsürlü
  • Beyler 2.5 resmi değildir ve mod olarak yapılmıştır. LF2'nin son sürümü v2.0a'dır.
    Her türlü dövüş teklifine açığım.

Bu arada Hero Fighter çıkmış. bkz.http://www.herofighter.com
    Bu oyun da bir Marti Wong yapımı.
  • Evet o da güzel olmuş. Grafikleri özellikle.

Arkadaşlar bu arada hamachide ikinci ağı açtım. Lf2 oynamak isteyenler gelebilir.
    Ayrıntılı bilgi İçin Burdan

Ağ Adı: lf2master-2
    2.Ağ Adı: lf2master-3

Şifreler: 123.

İyi eğlenceler...
  • Ben bu oyunu profesyonel oynuyorum. Ama online oynamak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.