Şimdi Ara

Little Wing's Big Adventure (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar Hachtling'imi LvL 55 yaptim (Zor oLmadı 1 gün bile sürmedi, Enchanted Valleyde kastım)Ve Strider Questini verdi.L2Extreme Kastien'deyim. Questi aLDım 4 tane ağaca gitmemi istedi ağaçLarı ßuLdum fakat tıkLayamıyorum TıkLamaya çaLıŞtığımda Saldırıyo ve yanındaki GuardLarda bana Saldırıyo.. ağaçLa konuşmanın yolu var mı ?.

Şimdiden TeşekkürLer.

• tam emin degilim bunu söyleyim
    paradise serverinde (orjinalin aynısı oldugu söyleniyor)
    o dedigin agaci kesen birini gördüm ama sadece hatcling agaca vuruyor ordaki dger guard larida senin saf dısı bırakman lazım eger mage isen devamli sleep le uyut(bunu yapanı gördüm) hatcling kessin agacı
  • :D:D:D ßen Kendim Kestim 20 tane Guard Toplandı direk ßaşıma :S:D bide Hatchling Denesin :D
  • guardları agresive et saten hepsi sana dalar.Sonra guardlari kesersin hatchlinginde tree yi keser
    questi bilmediğim için sadece bu kadar fikir verebilirim.
  •  Little Wing's Big Adventure (Yardım)

quote:

Orjinalden alıntı: Stone

:D:D:D ßen Kendim Kestim 20 tane Guard Toplandı direk ßaşıma :S:D bide Hatchling Denesin :D

https://store.donanimhaber.com/43/44/66/434466d2115884250e829a8205a94c91.jpg

benim dedigim agac resimdeki fazla iyi gözükmüyor ama adini target almiştim ordan bakrsin dikkat edersen sadece hatcling vuruyor agaca arkadaki adam guard lari sleepliyordu
    EGER SENİN DEDİGİN AGAC BU DEGİLSE SÖYLEDİKLERİMİN HEPSİNİ UNUTABİLİRSİN

• ya bu arada toplu buyu nasıl atiliyor sen biliyorsun galiba adam mesala arkamda koca mobs ordusu hepsinde sleep atiyor
  • ßu agaç . :D Fakat aysını yaptim ama oLmuyor . Ağaç ÖLdüğünde 20 tane Guardian'ı salıyo üstümüze bizde öLüyoz . :D Hatchling öLdürdü yine aynısı oLdu . :D
  •  Little Wing's Big Adventure (Yardım)

işte Bu :D
  • su extreme serverina nasil girebilecegimi biri banada yazsin ya pach cekemiyorum download etmiyor pachleri bu programi system dosyasinami kurmaliyim nere kurcam nasil olcak pach cekmio her yere denedim alala offffffffffff ya :S:S:S
  • Merhabalar,

HELİOS güncellemesi ile pek çok harita, görev ve oyundaki ara yüz değişti bilindiği gibi.
    Bunlardan biri de "Little Wing's Big Adventure" görevi. Hatcling elde ettinten ve 55 LVL yaptıktan sonra bilindiği gibi HUnter Villiage'de Cronos'tan alınan görev ile son aşamada Fairy Mumy bizden hatcling'in Hunter Valley'de bulunan 4 tane büyülü ağaca saldırarak o ağaçların envanterde bulunan Fairy Leaf'leri tek tek sıra ile düşürmesini istiyor. Ağaçların isimleri Wind, Star, Twillight ve Abyss.

Hactling'te buff olduğu zaman ağaca hasarı çok fazla veriyor. HP hemen düşüyor ağacın. Tekrar saldırı için çok bekletiyor. Ağaca can basamıyorsun. O özellik yeni günce ile değişmiş. Guardları öldürebiliryorsun saldırmaması için hatcling'e. Yada Sleep skill ile sürekli uyutuyorsun.

Bütün bunları 3 gün boyunca yaptım. Ancak tek bir Fairy Leaf düştü envanterden.

Bir yerde sorun mu var? Yanlış mı yapıyorum?
    Helios Güncellemesi ile bu görevi yapan yardımcı olabilir mi?

• Wiki de bahsedilmiş görevden basitçe wind star twilight ve abyss sırasını kullanmak gerekiyor diye. Hatch agaca buffsiz olarak dalsin. Guardianlar cikinca uyutmak bir secenek Her kesilmelerinden 5 saniye sonra tekrar cıktıkları belirtilmiş. Agaclarin olmelerine musade ettirmemen gerekmekte. Agacların kesilmesi halinde 5 - 15 dk spawn süresi varmış. hatchling ortalama 100 (+/-) vurus yapması gerekiyormus. Sonuna dogru agac bağışlanmasını isteyerek yapragın birisi inventory den kaybolacak. Diğerlerinide aynı şekilde halletmek gerek. Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.