Şimdi Ara

LittleBigPlanet™2 - Beta: Sackenstein ((( 3D ))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bigbooss

açıkçası benim araştırma yapmaya vaktim olmuyor, devamlı forumdayım ama her zaman bakamayıroum çoğu zaman yazdığım msjlara cevap bile yazacak vaktim olmuyor, bu yüzden soru soruduğum ve cevabını aldığım ama teşekkür etmeye fırsat bulamadığım tüm arkadaşlardan özür dilerim. ( bu vesile ile aradan çıksın dedim
    her neyse konuya dönersek bu işlere meraklı olan ve forumdaki insanlarla bilgilerini paylaşan arkadaşların olması güzel bir şey , çünkü bende bir konsol kullanıcısı olarak foruma girdiğim zaman ne bitmiş ne olmuş hangi tarihte hangi oyun çıkıyor gibi haberleri buradan öğreniyorum, forumda ne kadar çok bilgi paylaşımı var o kadar verimli oluyor çünkü.
    ]@@@ps_3S_lim arkadaşımızda okuduklarını, öğrendiklerini forumdaki bizlerle paylaşmak isteyen bir kaç arkadaşdan birisi, zaman zaman bizle paylaştıklarından ötürü tekrar teşekkür ediyorum , forumda araştıran paylaşan üyelere ihtiyaç var. Ancak, yukarıdaki mesjımda dikkat çektiğim hususları da göz ardı etmemesi gerektiğini de dikkat çekmeden edemiyorum malesef

Aynen katılıyorum.

Sanırım bu Move kinect ten 2 milyon fazla sattı diye konu açmıştı orda yedi banı.

Bu kadar uzaklaştırma cezası almış üye daha görmedim

Bence bu kadar fazla süre uzaklaştırılmamalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 8 Aralık 2010; 19:04:53 >

• ps_3S_lim her ne kadar fan boy olsada sonucta bu sitenin en aktif uyelerinden ve surekli yeni haberlerlen forumu canli tutuyor

neden dolayi cezaz aldigini bilmiyorum fakat bencede bu kadar uzun sure uzaklastirilmasi

forumdaki uye cesitliligini azaltir ve forumu monotonlastirir

herkes belirli saygi kiriterleri icerisinde dusunduklerini paylasabilmeli forumda
  • LBP hakkaten özgün bir oyun Sony'i tebrik etmek lazım orjinal ve yenilikçi fikirlerin hep öncüsü olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

açıkçası benim araştırma yapmaya vaktim olmuyor, devamlı forumdayım ama her zaman bakamayıroum çoğu zaman yazdığım msjlara cevap bile yazacak vaktim olmuyor, bu yüzden soru soruduğum ve cevabını aldığım ama teşekkür etmeye fırsat bulamadığım tüm arkadaşlardan özür dilerim. ( bu vesile ile aradan çıksın dedim
    her neyse konuya dönersek bu işlere meraklı olan ve forumdaki insanlarla bilgilerini paylaşan arkadaşların olması güzel bir şey , çünkü bende bir konsol kullanıcısı olarak foruma girdiğim zaman ne bitmiş ne olmuş hangi tarihte hangi oyun çıkıyor gibi haberleri buradan öğreniyorum, forumda ne kadar çok bilgi paylaşımı var o kadar verimli oluyor çünkü.
    ]@@@ps_3S_lim arkadaşımızda okuduklarını, öğrendiklerini forumdaki bizlerle paylaşmak isteyen bir kaç arkadaşdan birisi, zaman zaman bizle paylaştıklarından ötürü tekrar teşekkür ediyorum , forumda araştıran paylaşan üyelere ihtiyaç var. Ancak, yukarıdaki mesjımda dikkat çektiğim hususları da göz ardı etmemesi gerektiğini de dikkat çekmeden edemiyorum malesef

Aynen katılıyorum.

Sanırım bu Move kinect ten 2 milyon fazla sattı diye konu açmıştı orda yedi banı.

Bu kadar uzaklaştırma cezası almış üye daha görmedim

Bence bu kadar fazla süre uzaklaştırılmamalıydı

açıkçası Gran Turismo forumundan 1 ay banlandıktan sonra gran turismoyla ilgili bana pm'den "sony böyle g.t eder adamı" şeklinde mesaj attığından beri bu forumda bulunmasını bile anlamadığım biridir... paylaşım tamam güzel ama saçmalamanın da bir limiti vardır... muhtemelen bu tip davranışları bir benle sınırlı kalmadığı için de böyle bir bana yönelmiştir yönetim :)

• Ps3 un emin oldugum tek oyunu diyebilirim 1milyondan fazla level muthiş bir online zevki coklu oynanabılen en iyi oyun yaratıcılıgın sınır tanımazlıgı

keske Türkçe olarak gelseydi ozamn sayın ps3 genel muduru Özgur kırazcı beye bır tesekkur mektubu yazardım cabalarında emeklerınden dolayı !
  • yeni çıkacak oyunda ilk oyun da yer alacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_3S_lim

Şu Müziğe Bitiyorum Çok İyi Kesin Cebe Melodi Yapıcam Sırf Bu Müzikle Oyunu Oynamak İstiyorum Acaip Gaza Getiriyor

Yüksek Seste Dinleyin

asdads ben 1 ay önce yapmıştım onu :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.