Şimdi Ara

LittleBigPlanet™2 - Beta: Sackenstein ((( 3D )))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce inanamadım LittleBigPlanet™2 de RAPHAEL isminde bir arkadaş 3D Sackenstein (Bir nevi Wolfenstein) Yapmış Helal Olsun diyorum PLAYSTATION 3 'ün Sonsuz Gücü Diyorum

NOT : Amatör bir çalışma ve BETA olduğunu göz önünde tutarsak MUHTEŞEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 8 Aralık 2010; 13:42:06 >

• Rezalet olmuş kanımca, silah kıpırdamıyor bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Rezalet olmuş kanımca, silah kıpırdamıyor bile.

Amatör bir çalışma ve BETA olduğunu göz önünde tutarsak MUHTEŞEM ,LBP de sınırlar yok ki herşey yapılıyor daha iyisini sen yap en iyisi sen ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_3S_lim

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Rezalet olmuş kanımca, silah kıpırdamıyor bile.

Amatör bir çalışma ve BETA olduğunu göz önünde tutarsak MUHTEŞEM ,LBP de sınırlar yok ki herşey yapılıyor daha iyisini sen yap en iyisi sen ol

Alıntıları Göster
    En sevdiğim oyunların başında geliyor LBP bu habere çok sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

En sevdiğim oyunların başında geliyor LBP bu habere çok sevindim

Alıntıları Göster
    Özledim şu oyunu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Özledim şu oyunu ya.

Alıntıları Göster

Şu Müziğe Bitiyorum Çok İyi Kesin Cebe Melodi Yapıcam Sırf Bu Müzikle Oyunu Oynamak İstiyorum Acaip Gaza Getiriyor

Yüksek Seste Dinleyin

• quote:

Şu Müziğe Bitiyorum Çok İyi Kesin Cebe Melodi Yapıcam Sırf Bu Müzikle Oyunu Oynamak İstiyorum Acaip Gaza Getiriyor

Yüksek Seste Dinleyin

Alıntıları Göster
    O müzik super ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

O müzik super ya.

Alıntıları Göster
    Aynen Favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 8 Aralık 2010; 14:15:12 >
  • quote:

Aynen Favorim

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Remixi 10 Nomero Olmuş

• quote:

Yüksek Seste Dinleyin

Ben de çok severim bu müziği. Adını bir bulabilsem.
    LBP2, çıktığın gün alıyorum seni! Çok sabırsızlıkla beklediğim bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord1907

quote:

Yüksek Seste Dinleyin

Ben de çok severim bu müziği. Adını bir bulabilsem.
    LBP2, çıktığın gün alıyorum seni! Çok sabırsızlıkla beklediğim bir oyun.

Alıntıları Göster
    Plus'a beta çıkmış. Keşke Hindistan Store'dan bedava indirebilsek tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2D1F7C3A0

Plus'a beta çıkmış. Keşke Hindistan Store'dan bedava indirebilsek tekrar

Alıntıları Göster
    @@ps_3S_lim
    hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.
    ancak şunu belirtmeden geçemeyecem , (artık dayanamadım kendimi mecbur hissettim ) her mesajının altına HELAL OLSUN, YÜRÜ BE YAVRUM, İŞTE SONY BU , BAŞKA BÜYÜK YOK , PS3 ÜN SONSUZ GÜCÜ ..... vb, gibi greksiz şeyler yazmasan daha güzel olur , İTİCİ olmaz ve kimsede sana bir şey söylemez.
    dost tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

@@ps_3S_lim
    ancak şunu belirtmeden geçemeyecem , (artık dayanamadım kendimi mecbur hissettim ) her mesajının altına HELAL OLSUN, YÜRÜ BE YAVRUM, İŞTE SONY BU , BAŞKA BÜYÜK YOK , PS3 ÜN SONSUZ GÜCÜ ..... vb, gibi greksiz şeyler yazmasan daha güzel olur , İTİCİ olmaz ve kimsede sana bir şey söylemez.
    dost tavsiyesi

Arkadaş haklı.Ezberledim artık hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Gun Expert

quote:

@@ps_3S_lim
    dost tavsiyesi

Arkadaş haklı.Ezberledim artık hocam

Alıntıları Göster
    açıkçası benim araştırma yapmaya vaktim olmuyor, devamlı forumdayım ama her zaman bakamayıroum çoğu zaman yazdığım msjlara cevap bile yazacak vaktim olmuyor, bu yüzden soru soruduğum ve cevabını aldığım ama teşekkür etmeye fırsat bulamadığım tüm arkadaşlardan özür dilerim. ( bu vesile ile aradan çıksın dedim
    her neyse konuya dönersek bu işlere meraklı olan ve forumdaki insanlarla bilgilerini paylaşan arkadaşların olması güzel bir şey , çünkü bende bir konsol kullanıcısı olarak foruma girdiğim zaman ne bitmiş ne olmuş hangi tarihte hangi oyun çıkıyor gibi haberleri buradan öğreniyorum, forumda ne kadar çok bilgi paylaşımı var o kadar verimli oluyor çünkü.
    @@@ps_3S_lim arkadaşımızda okuduklarını, öğrendiklerini forumdaki bizlerle paylaşmak isteyen bir kaç arkadaşdan birisi, zaman zaman bizle paylaştıklarından ötürü tekrar teşekkür ediyorum , forumda araştıran paylaşan üyelere ihtiyaç var. Ancak, yukarıdaki mesjımda dikkat çektiğim hususları da göz ardı etmemesi gerektiğini de dikkat çekmeden edemiyorum malesef

• quote:

@@ps_3S_lim
    dost tavsiyesi

5-6 ay mesaj atamayacak daha , çizmişler siteden mesaj cezası almış , Acaba niye aldı ? :

• quote:

quote:

@@ps_3S_lim
    dost tavsiyesi

5-6 ay mesaj atamayacak daha , çizmişler siteden mesaj cezası almış , Acaba niye aldı ? :

bu adam için üzülüyorum yakında rekor kıracak bence siteden plaket filan verilmeli en ilginci ise akıllanmıyor , çok ısrarcı ve bir türlü yılmıyor

• quote:

quote:

quote:

@@ps_3S_lim
    dost tavsiyesi

bu adam için üzülüyorum yakında rekor kıracak bence siteden plaket filan verilmeli en ilginci ise akıllanmıyor , çok ısrarcı ve bir türlü yılmıyor

Alıntıları Göster
    has .....dedim gorunce
    yuhhhh adamlar resmen dediklerini yapmislar oyun yapmak icin bir oyun
    bide oldugu zaman karariyo fln

• Bu bir platform oyunu değil, bu bir platform diye boşuna demiyor geliştirici ekip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

has .....dedim gorunce
    yuhhhh adamlar resmen dediklerini yapmislar oyun yapmak icin bir oyun
    bide oldugu zaman karariyo fln

Alıntıları Göster
    muhteşem denilen muziğe bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.