Şimdi Ara

LIVE 5.1 Digital P3 Sistemde Nasıl Çalışır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sound Blaster Live 5.1 Digital ses kartı var.Fakat P3 bilgisayarda çalışmıyor, sistem xp. Kart P4 makineye takıldığında (yine xp) kendi cd sinden driverını bulup programlarını kuruyor ve sorunsuz çalışıyor. p3 de yine cd den driverlarını buluyor, programlarını da kuruyor fakat programları çalıştırmıyor(dll ve buna benzer birtakım hatalar).Birçok kez xp kuruldu. bu arada 2 speaker için ses çıkışı yapıyor.ara sıra mavi ekran çıkıp resetliyor. Sitesinden 5.1 ile ilgili ne kadar program varsa indirdim onlar da kurulmaya başlarken "sistemde bir soundblaster ses kartı bulunamadı" diyor(fakat ses kartının driverını cd bulup kurmuş durumda ve CREATIVE EMU10K1 şeklinde tanıyor).modeline göre aratıyorum, böyle birmodel yok uyarısı çıkyor.(kartın üzerinde yazan MODEL NO:SB0220) Duyduğuma göre bu olay işlemcilerle ile ilgili bi olaymış.
    Yardım edebilirseniz sevinirim.

not:makinede daha önce vibra 128 vardı ve problemsiz çalışıyor.

• bende de p3 varken live 5.1 vardı sorunsuz çalısıyordu.kartın slotunu değiştirdinmi.
  • bütün slotlarda denedim olmadı. hatta üzerinde ses kartı haricindeki parçaları çıkartıp xp kurdum yine olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.