Bildirim
live'a baglaniyor fakat online oynayamıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Update falan yükledinmi oyunun makinanın vs.. Hadi onuda geçtim ya modemde sorun vardır ya makinada yada bunlarda olmadı halo serverında dicem fakat öyle birşey imkansız.. -
update istedikçe makina yüklüyorum, hem oyunun hem makinanın, sanırım modemde sorun var, arkadaşın evde modeme bağladım bağlandı çünkü halo3 serverına, modemde n gibi ayarlar yapmam gerekiyor yada makinede? -
NAT ayarını yapmanı öneriyorum.Open şekline getirebilirsen sorun kalacağını zannetmiyorum.
Arama kısmından arat Nat Ayarı diye bulurusn -
port forward . com'dan port ayarlarını aç ona göre birdaha dene -
saolun, akşam evden deneyeceğim, umarım dediğiniz yollarla çözülebilir... -
NAT ayarının durumunu system Blade'inden test edebiliyorsun...
NAT'ın "open" gözükmesi gerekiyor firewall, proxy, vb. şeylere takılmaman ve daha sağlıklı oynayabilmen için -
NAT ayarını açık yapsın birde ek olarak XBOX LIVE portlarını modemden aç ne olur ne olmaz.
Bende XBOX LIVE portları açık olmamasına rağmen sorun olmadı hiç ama ben yinede açtım. -
Daha önce de yakın zamanda başka bir konuda değinilmişti, istersen kısa bir search yap forumda...
ek bilgi: Bazı modemler NAT ayarları yapılmadan sadece uPnP açılarak bu işlem tamamlanabiliyor. uPnP'nin işi zaten bu... Özet olarak ilk önce network ayarlarına bir bak bakalım NAT durumun nedir, sonradan prot açma/kapama gibi işlemlerle uğraş derim ;) -
bendede var bu sorun bi kaç gündür live mı çok dolu yoksa turk telekomdanmı anlamadım. fifa oynarken atıyo,cod 4 de multiplayer xbox live a giriyorum ama oyun aramaya başlyınca 1 saat bekletiyo. -
nat ayarlarına baktım open, orda bi sorun yok, modemden portta açtım xboxlive için, gears of war ve ace combat 6 sorunsuz oynuyorum live üzerinden, velasıl halen halo 3 e bağlanamıyorum, oyun ayarlarındada open party yapıyorum ama nafile, varmı acaba bu konuda spesifik çözüm getirebilecek arkadaş :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X