Şimdi Ara

Live code ları ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ebay vs. gibi sitelerden, MS puani veya 3 aylik 12 aylik live uyelik kodu alsak NTSC-J makinelerde sorunsuz calisirmi? Yoksa bu konuda da bolge kodu durumu varmı? Saticilar genelde amerikada olduklari icin NTSC-U, J uyumsuzlugu varmi diye merak etmekteyim. Teşekkürler.

• sorunc ıkmaz sonucta o kredı yanı cıhaz pal j dıye degerlendırme... alırsan buraya gelişmeleri yaz bende almayıo dusunuyorum ama puan sorun olmaz netten kredı kartı ıle alabılırsın neden dersen onda gold uyelıkte oldugu gıbınce otamatık cekmıyorlarmış benımt ek cekındıgım o sırd o youzden kartla almak ıstemıyorum..

Bu konuyu tam acıklayacak bır arkadaş çıksa ıyı olur daha once xbox tan 3 aylık alsak mesela sonra bıze sormadan gene cekermı o 3 ay sonunda ?
  • erturkg arkdaşım bölge ayrımı var o yüzden almadan önce bölge kodunu sor elinde kalabalir.Engingüzelsoy arkadaşım evet sürenin sonunda otomotik çekiyorlar.Yapacağın tek şey telefonla arayıp iptal ettirmek
  • eger bolge ayrımı varsa playasıdan alabilirsin j versiyon için.
  • Cevaplar icin tesekkur ederim, saniyorum var boyle bir ayrim, ebayde bazi satislarda puan veya live uyeliginin ntsc-u konsollar icin oldugu belirtilmis. Maille kod almak pratik gelmisti o yuzden play-asia dan dusunmemistim (kargo vermemek icin) ancak baska sans yok saniyorum, tesekkurler tekrar..
  • olacağını sanmıyorum....
  • livedan almanın ne sorun olduğunu anlamadım.ordan neden almıyorsunuz.
  • Cunku uyelik iptali icin ingiltereyi arayip iptal islemi yaptirmak istemiyorum. Ingilizce bilmedigimden degil, cok sacma oldugundan dolayi. Bir diger acmazda ingiltereden alinca pound oduyorsunuz, oysa ebayde inanilmaz uygun fiyata yillik uyelik var, mail yoluyla koduda gonderiyorlar aninda, kargo vs odeyip beklemiyorsunuz ama region durumundan dolayi ne uyelik ne mspoint j konsollarda kullanilamiyor ne yazikki. Adam gibi turkiyeye gelmesini bekleyip offical almak lazim (konsoluda uyeligide) takla at at nereye kadar :
  • arkadaşim gg de satan bi, satıcı var. oradaki açiklamaya göre gamertag ını hangi bölgeden aldıysan o bölgenin live kodları senin makinada çalişirmiş anladıgım kadarıyla. istersen ona bi mesaj at tam öğren ondan sonra ebay dan alabilirsin. benimkide bittikten sonra almayı düşünüyorum gerçekten çok ucuz. 29$ yıllık üyelik.
  • sanal kart çıkarıp live dan alsana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.