Şimdi Ara

Live For Speed Çeşitli Kameralar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube'da malum bir sürü Live For Speed videosu var. Bazı videolar arka koltuk kamerasıyla yada lastik kamerasıyla çekilmiş. Oyunda o kameralara nasıl geçiyoruz?

• http://www.marcls-home.de/files/index.php?categoryid=8&p13_sectionid=91&p13_fileid=389 Bu adresten indirebilirsinDosyanın içinden çıkanları "...\Live For Speed\data\views" klasörüne atman yeterli(OYUN ESNASINDA YAPARSAN BU İŞLEMİ ÇALIŞMAZ OYUN AÇIK DEĞİLKEN KLASÖRE AT DOSYALARI SONRA OYUNU ÇALIŞTIR V TUŞU İLE DEĞİŞTİREBİLİRSİN AÇILARI)

• sağolasın, aradığım şey buydu.. Oyun için bunun gibi add-on'lar varmı? Yada kendi arabalarımızı yada yol objelerimizi modelleyip oyuna aktarabiliyormuyuz? (Skin'den söz etmiyorum.)
  • Az önce dediğin klasöre atıyım dedim ama bende öyle bir klasör yok???

• quote:

Orjinalden alıntı: rsi

Az önce dediğin klasöre atıyım dedim ama bende öyle bir klasör yok???

/>

Ya öyle yapma bak aç normal lfs oynıcakmış gibi dosyayı sonra onları dediğim dosyanın içine çıkart
  • data\views klasörüne atman yeterli demişsin ama işte ben de diyorum ki DATA klasörü içinde "views" diye bir klasör yok, hatta resmini de koydum. Ben yinede o klasörü olduğu gibi yükledim fakat yine olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rsi

data\views klasörüne atman yeterli demişsin ama işte ben de diyorum ki DATA klasörü içinde "views" diye bir klasör yok, hatta resmini de koydum. Ben yinede o klasörü olduğu gibi yükledim fakat yine olmadı.

Sorun sende herkezde var views neyse yeni klasör aç adını views de içine at bunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @DARE DEVIL saol benimde işime yaradı
  • Kardeş Senin Verdiğin Linke Giriyorum Orda Sizin Bahsettiğiniz Kamera ayarını indirmeyi Göremiyorum LÜTFEN YARDIMCI OLUN LUTFEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.