Şimdi Ara

LIVE FOR SPEED team (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
2
Favori
163.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun listesini göster diyince ulaşılamadı gibi bişi diyo sorun varmış siteye ulaşılamıyormuş nası halletcem bunu oyun çok güzel int ten oynayalım

şu anda s2 yi indiriom internetten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick Rose -- 21 Eylül 2007; 17:43:56 >
  • güzel simulasyon. gerçek araba sürüyor gibi oluyor insan.

bir de oyunda tuş ayarlaması yapmanızı tavsiye ederim. fareyle araba sürmek çok saçma gelir bana. ben w,a,s,d ile sürüyorum
  • ehliyet aldığımdan beri lfs pek oynamıyorum.malum trafikte yanlışlıkla yaparım.olur hani.

bu arada vistada çalışıyormu?
  • Bu oyunu epeydir oynuyorum ama çok kişilik oynamamıştım hiç. Bi ara denicem.
  • ee ehem öhöm kem küm aynı pistte aynı arabalarla yarısmaktan sıkılan varsa benle irtibata gecebilir farklı araclar acılabilir farklı pistler cıkabilir =)
  • arkadaşlar hamachinin 5 ile başlıyan ip sini lfs nin s2 bölümünden girdigimiz zaman ilgili yere yazınca geçersiz ip adresi diyor ve demo araçları ve pistlerinden başkalarıyla hamaçhi yapamıyoruz biliyorsunuz...

araştırmalarım sonucunda bu durumun bir çözümü oldugunu buldum. ilgili arkadaşlar hamachi üzerinden sorarlarsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

ehliyet aldığımdan beri lfs pek oynamıyorum.malum trafikte yanlışlıkla yaparım.olur hani.

bu arada vistada çalışıyormu?

çalışıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: desci

ee ehem öhöm kem küm aynı pistte aynı arabalarla yarısmaktan sıkılan varsa benle irtibata gecebilir farklı araclar acılabilir farklı pistler cıkabilir =)

Düzelt lütfen
  • aynen aynı pist ve araçlardan sıkılanlar banada pm atabilirsiniz.yardımcı olurum
  • Arkadaşlar oyunu kurdum fakat, online sunucu listesi istediğimde, ana sunucuya bağlanmayı başaramadı hatası alıyorum.
  • lfs'i vistada oynayamadım ben.
    yani görüntü var ses yok.nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

lfs'i vistada oynayamadım ben.
    yani görüntü var ses yok.nasıl yapabilirim?

Bende vistaya geçtiğimde aynı sıkıntıyı yaşadım fakat oyunu sil ve birdaha yükle sorun ortadan kalkıyor (www.liveforspeed.net adresini kullanarak indire de bilirsin)
  • Herkese merhaba ben bişey sorucaktım.Bu lfs de server kurucam programı var fakat ip adresini giriyorum ok diyorum.aynen şunu diyor.''TCP SOCKET:BİND FAİLED'' diyor.Lütfen yardım edin.Ben nasıl server kurucam
  • Takıma üye olmak istiyorum!!!

Çok sevdiğim bi oyun race ağırlıklı bi oyuncuyum :D
  • Racede 1 27 altı oyuncular takımıza alıyoruz girmek isdeyenler pm den ulasabilir

Bizzat kendim 1 25 11 yapıorum hava atmak gibi olmasın
  • @Web Star verdiğin adresten indirdim oyunu, patch w de yaptım, hamachi ye DH LFS TEAM 'i de ekledim, oyuna giriyorum DH LFS TEAM adlı hamachi kullanıcısının (sensin galiba) ip adresini kopyalıyorum, oyunda yeni bir ağa bağlanda yerel ağ kısmında ip adresine kopyalıdığım (5.1.132.98) adresi yapıştırıyorum, şifreyede 12345 yazıyorum fakat giremiyorum yani server gözükmüyor. Msn'e ekledim ama ya kabul etmedin yada hiç girmiyosun.
  • utorrent programıyla lfs oyununu indirdim 129mb hemde türkce birinizin bilgisayarından geldi ama kimin bilmiyorum

birsürü araba ve pist acılıyor demekki oyunun fulünü buldum

iyi de internetten nasıl oynayacağız şimdi bunu bağlanamadı filan diyor biri adım adım anlatabilcekmi
  • forumun 8 sayfasınıda okudum

verdiğiniz linklerden patch w inmiyor silinmiş

verdiğiniz linklerden tweak inmiyor silinmiş

imzamı nasıl değiştireceğim hicbirşey anlamadım

hamachi yi indirdim ana sunucuya bağlanamıyor diyor hep

hamachiden sizlerle oynayabilmek icin demoyumu s1 imi s2 yi mi sececeğiz

ip adresi olarak en üstteki büyük rakamlarla yazılan 5.1**.***.** mi yazacağız yoksa DH LFS TEAM ın karşısındaki 5.135.3.14 mü yazacağız

bu resimdede sunucu portu nu soruyor oraya ne yazacağız

utorrentten indirdiğim bu lfs de bu kadar araba cıktığına göre bu demo değil öyle değilmi
    antrenmanlarda demo antrenmanı bittikten sonrı s1 ve s2 antrenmanlarınıda oynayabiliyorum
    umarım full sürümü indirmişimdir

yukarıdaki sorularımı cevaplayacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim

logitech34@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech34 -- 4 Ocak 2008; 15:46:43 >

• Arkadaşım hangi siteden indirdin pm atabilir misin?
    quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

forumun 8 sayfasınıda okudum

verdiğiniz linklerden patch w inmiyor silinmiş

verdiğiniz linklerden tweak inmiyor silinmiş

imzamı nasıl değiştireceğim hicbirşey anlamadım

hamachi yi indirdim ana sunucuya bağlanamıyor diyor hep

hamachiden sizlerle oynayabilmek icin demoyumu s1 imi s2 yi mi sececeğiz

ip adresi olarak en üstteki büyük rakamlarla yazılan 5.1**.***.** mi yazacağız yoksa DH LFS TEAM ın karşısındaki 5.135.3.14 mü yazacağız

bu resimdede sunucu portu nu soruyor oraya ne yazacağız

utorrentten indirdiğim bu lfs de bu kadar araba cıktığına göre bu demo değil öyle değilmi
    antrenmanlarda demo antrenmanı bittikten sonrı s1 ve s2 antrenmanlarınıda oynayabiliyorum
    umarım full sürümü indirmişimdir

yukarıdaki sorularımı cevaplayacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim

logitech34@gmail.com

• kersoz siteden indirmedim programla indirdim
    utorrent programını bilgisayarına indir kur
    live for speed yazıp tarat çıkan sonuçlardan 129mb rar dosyasını indir kur kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.