Şimdi Ara

LIVE FOR SPEED team (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
2
Favori
163.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rfactor, GTR2, Race07 ve bu oyun arasında çok gelip gidiyorum. Ama LFS gerçekten çok sağlam bir simulasyon. Logitech MOMO'yu desteklememesi, ve bu direksiyonu kullanmak için çekilen onca eziyet beni bu oyundan soğutuyor...
  • solid baba yarbaysın sen bilirisin yukarıda resimlerle sorduğum soruları sen cevaplayabilirmisin lütfen kac gündür bi kişi bile cevap yazmadı bir rica ediyorum kabul edersen başımın üstünde yerin var
  • Şu anda LFS oynayanların toplandığı bir Türk sitesi yok mu piyasada? Bi ara vardı ama hatırlayamadım..
  • raceturkey vardı ama şimdi açılmıyor site...
  • Bana şu demo versiyonda arkadan itişli araba hakkında kullanım bilgisi verecek olan var mı? XF GTI yine nese de onu hiç kullanamıyorum
  • Arkadaslar bende 3 ay kadar önceydi galiba yanlış olmasın bu oyunun o bölümleri vardı onları bitirmiştim vistada bitirmiştim.Simdi boyle bi team oldugunu yeni gördüm ve bende katılmak ısterim.Bakalım birlikte nasıl oluyor.

birde 1024 sınırlı adsl var acaba yeterli olurmu pingden dolayı lag cok olurmu??

Bu arada wep Star arkadasım caganonen@hotmail.com ekledim kabul edesen bazı soracaklarım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakal53 -- 30 Ocak 2008; 22:55:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jok3r_88

LFS'ciler öldünüz mü yav

+1 katılıyorum nerdesiniz?
  • yaw bu oyun illa netten mi oynanıyor?? ayrıca araba nasıl ekleriz eklemek istesek?? en azından skin nasıl değiştirilir? s2_alpha_y diye bi yükleme dosyası indiriyorum, ilk defa deneyecem.logitech momo direksiyon var ne problem olur??
  • Epeydir oynamıyordum,zaman bolluğundan biraz eğleneyim dedim,birde video çektim :}
  • CmrHun arabayı resmen oyuncak niyetine kullanmışsın sen ya O ne biçim araba öyle
  • Çok güzel bir oyun hayranıyım gerçekten süper grafikleri harika. ama netten bağlanamıyorum :S
  • S1 yok S2 yok ben ne yapayım 2 pistte :)
    hoplayıp zıplıyorum işte
    beğendinizmi bari
  • bu oyunu full olarak oynayamayanları gördüm işte size link lfs2 full...

http://www.oyuncehennemi.com/live-for-speed-full-142-mb-t103465.html?t=103465&highlight=live+speed
  • Arkadaşlar bu oyunu mouse ile mi oynuyosunuz?Ben klavye ile oynuyorum da.Mouse la mı oynasam acaba?
  • @Web Star
    Çok bilmişlik yapmak gibi olmasın ama kurallarda yazıyorsun imzayı herkes ekleyecek diye vede bikaç üyeyi uyarıyorsun ama seni imzana bakınca eklediğini göremiyorum
  • Arkadaşalr oyunu kurdum.Ama menüde müzik sesi var.Yarışa girdiğim zaman araban motor sesi çıkmıyor.Neden böyle?
  • @Web Star

Oyuna Baslıyacam Hocam Yardım Edebilirmisin?
  • Banada yardım ederseniz sevinirim...
  • arkadaşlar hamachiden bana ulaşın... olayı tamamen çözdüm... istedigimiz araç ve pist oluyor... oyunun son versiyonu olmayanlarhttp://www.lfs.net/ sitesinden temin etsin bu arada...
  • hamachi
    ağ adı: dhlfs
    şifre : 12345
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.