ARkadaşlar 2 sene önce çok oynadım bu oyunu yine bu forumdan öğrenmiştim.Bekir diye bir arkadaş vardı sanırım bu forumdan emin değilim ama. Fakat tüm arabalar açık değildi.Tüm arabaların açk olduğu oyunu nerden bulucam?Link verirmsnz full varsa?
quote:
Orjinalden alıntı: efege
ARkadaşlar 2 sene önce çok oynadım bu oyunu yine bu forumdan öğrenmiştim.Bekir diye bir arkadaş vardı sanırım bu forumdan emin değilim ama. Fakat tüm arabalar açık değildi.Tüm arabaların açk olduğu oyunu nerden bulucam?Link verirmsnz full varsa?
Full un link i yoktur full olması için lisans alınması gerekir
şöyle düzeltelim tüm arabaları açmak mümkün ama onlarla netten oynamak mümkün değil ancak hamachi den kurup öyle full olarak oynayabilirisniz
quote:
Orjinalden alıntı: Juggernaut
şöyle düzeltelim tüm arabaları açmak mümkün ama onlarla netten oynamak mümkün değil ancak hamachi den kurup öyle full olarak oynayabilirisniz
Full ile serverlara girmek mümkün lisans deniyor işte buna lisans ı satın aldığında oyunun full versiyonu ile serverlara girebilmek mümkün
kardeş benide ekleyebilirsiniz eski lfs cilerden kim kaldı sorusunun cevabı benim 1 yıldır oynamıyorum oyunu ama yine başlıom şu anda :)
Lfs oynayan arkadaşlar bir yandanda hangi ekipmanla oyunu oynadıklarını yazarlarsa sevinirim.
Ben markası modeli olmayan dandik bir direksiyonla oynuyorum ancak gaz pedalının yayı koptuğu için gazı ve freni de direksiyonun üstündeki tuşlarla yönlendiriyorum.
Sizlerde yazarsanız sevirim.
quote:
Orjinalden alıntı: berknos
kardeş benide ekleyebilirsiniz eski lfs cilerden kim kaldı sorusunun cevabı benim 1 yıldır oynamıyorum oyunu ama yine başlıom şu anda :)
Ekledim senide ilgin için teşekkürler
MiC_CheCK kardeş ben g25 ile oynuyorum oyunu google dan aratırsan gerekli bilgiyi toparlıya bilirsin
ben kendi kendime antremanları bitirmeye çalışıyorum .Demo olanları bitirdim.S1 olanlara geldim S1 gerekli diyor.İlla para verip lisans almak zorundamıyım.Herhangi bi yerden belki bi şifre bulabilirmiyim?öyle bi şansım var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
ben kendi kendime antremanları bitirmeye çalışıyorum .Demo olanları bitirdim.S1 olanlara geldim S1 gerekli diyor.İlla para verip lisans almak zorundamıyım.Herhangi bi yerden belki bi şifre bulabilirmiyim?öyle bi şansım var mı?
Var ama kaçak a giriyor buda forumda yasak ve b crack le server lara giremiyorsun
Bu patch w kendim upload ettim.Benimle oynamak için bunu indirmeniz gerekli indirdikten sonra lfs klasörünü seçin ve yes to all a basın sonra oyuna girin
LFS PATCH V TO W.exe This file has been downloaded 10 times File size 2.2 MB, uploaded 87 days 19 hours 3 minutes ago This file has been deleted for the following reason: too old. read more
Bu patch w kendim upload ettim.Benimle oynamak için bunu indirmeniz gerekli indirdikten sonra lfs klasörünü seçin ve yes to all a basın sonra oyuna girin
LFS PATCH V TO W.exe This file has been downloaded 10 times File size 2.2 MB, uploaded 87 days 19 hours 3 minutes ago This file has been deleted for the following reason: too old. read more
böyLe yazıoo
Ya ilk fırsatımda upload ederim ama şu anda pc değiştirdiğim için benim pc m de hiç bir bilgi yok lfs ile ilgili
artik bende oynuyorum.. aslinda 2 yildan fazladir oynamaktayim ama tek basima sikildim....
Ben de size katılmak isterim sırf simulasyon meraklılığım için direksiyon aldım. 1 haftaya kadar katılacağım size inşallah. Eskiden drift serverlarında çok oynuyordum çok hoşuma gidiyordu drifting yapmak. Gerçekten hoş oyun. Ben katılana kadar size iyi oyunlar. Sonra inşallah beraber oynarız.
Saygılar...Gökhan...
quote:
Orjinalden alıntı: ::Battousai::
Ben de size katılmak isterim sırf simulasyon meraklılığım için direksiyon aldım. 1 haftaya kadar katılacağım size inşallah. Eskiden drift serverlarında çok oynuyordum çok hoşuma gidiyordu drifting yapmak. Gerçekten hoş oyun. Ben katılana kadar size iyi oyunlar. Sonra inşallah beraber oynarız.
Saygılar...Gökhan...
Aramıza katıldığın için sevindim adını listeye yazıyorum
arkadaşlar ne yaptıysam oyunu demodan kurtaramadım. core2duo 7300nvidia makinem var. dell centrino 64mb ekr.kartlı makinede açıyo benimkinde bir türlü kurtaramadım. register da s-1-5-21....... adlı bir anahtar var onu açamıyorum acaba sorun bumudur. eğer buysa nasıl açacağım lütfen yardım. teşekkürler.
Demo'dan kurtaramadım dediğin ne dir
oyunun crack ları benim bilgisayarımda işe yaramıyor. başka bilgisayarlarda problemsiz çalışıyorlar. s2(v0.5) demo yarışçı olarak kalıyor hep. ne yapmalıyım. donanımdanmı yoksa yüklü başka bir program nedeniyle mi lisanslayamıyorum. teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: simerkan
oyunun crack ları benim bilgisayarımda işe yaramıyor. başka bilgisayarlarda problemsiz çalışıyorlar. s2(v0.5) demo yarışçı olarak kalıyor hep. ne yapmalıyım. donanımdanmı yoksa yüklü başka bir program nedeniyle mi lisanslayamıyorum. teşekkürler.
Hocam crack hakkında konuşmak yasak forumda o bakımdan benimle irtibata geçsen iyi olur ve crack le serverlara giremiyorsun ve bu çok zevksiz