Şimdi Ara

LIVE GOLD ÜYELİK YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumu dışardın sürekli takip ediyorum.Siz değerli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Çünkü sizler artık bu işin pirisiniz. Arkadaşlar Abd adresi alarak, lıve uyelik yaptım 1 ay gold uyelik hediyesinden yararlandım. Şuan gold uyelik sona erdi. Arkadaşlar sizden rıcam kendi kredi kartımla 3 ve 12 aylık her neyse uyeliği satın alabiliyormuyum istediği bilgileri ekrandan teker teker girerek. Bilgileri girdim, uyelik alınıyorsa baska bir işlem yapmama gerek var mı. Bu bilgiye ihtiyacım var hiç bir yerde bulamadım arkadaşlar. Lıve sız olmuyor. bende bulaştım hemen denemek istiyorum yada başımın çaresine bakmak istiyorum ve sizlerin acil yardımlarınızı bekliyorum. Şu acemiye bir yardım eli lütfen. Saygılar.....

• öncelikle eğer kullanmadıysan o makineden 2 kez daha ayrı profil açarak 1 er aylık gold üyelik kullanabileceğini hatırlatayım..sonralıkla www.maximuscards.com dan istediğin üyeliği alabilirsin
  • Peki değerli kardeşim, ydaha önceki abd adresli almıştım, yine abd adresli mi baska profilden alayım. Başka bir adres mı olmalı.
  • o farketmez ama konsolun dili de aldığın bölgeye göre değiştiği için abd veya ingiltere almanı tavsiye ederim
  • Değerli arkadaşım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
  • rica ederim kolay gelsin
  • Arkadaşlar benimde bi sorum olacak.Bende xbox üzerinden live alacağım.Makinam ntsc-u kartla alırken adres olarak ne yazacağımı bilmiyorum bide ülke olarak ne yazacağım kafama göre mi?
  • arkadşlar yardım lütfen...
  • arkadaşlar hadi koca forumda kimse cvp yazmıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.