Şimdi Ara

Live için oyun tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar savaş aksiyon gerlim her türlü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickneyme -- 4 Haziran 2010; 13:36:55 >

• Battlefield Bad Company 2(Alternatifi=Modern Warfare 2)
    Red Dead Redemption(Alternatifi=Gta 4-Episodes From Liberty City)
    Forza Motorsports 3(Alternatifi=Dirt 2)
    Super Street Fighter 4(Alternatifi=Tekken 6,Soul Calibur 4)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Battlefield Bad Company 2(Alternatifi=Modern Warfare 2)
    Red Dead Redemption(Alternatifi=Gta 4-Episodes From Liberty City)
    Forza Motorsports 3(Alternatifi=Dirt 2)
    Super Street Fighter 4(Alternatifi=Tekken 6,Soul Calibur 4)

aslında bc2 mi alsam mw2 mi alsam diye düşünüyorum ikisinin arasından hangisini tercih edeyim? birde forza veya dirt 2 alsam live da oyunu oynayan baya kişi var mı ?
  • Öncelikle MW2'ye arcade fps diyebiliriz.Oyun çok hızlı ve senin de ayak uydurman gerekiyor.Saniyeler içinde düşmanla karşılaşıyorsun ve çok fazla takım oyunu olmuyor.(Hq,demolition vs. hariç).BC2'de ise takım oyunu oynamak isteyenler içindir.Strateji geliştirip,squad olarak hareket etmek daha önemlidir.MW2'ye göre daha yavaş gelişir olaylar,ama daha gerçekçidir ve alışırsan benim gibi bir daha MW2'nin yüzüne bakmayabilirsin.

Forza ve Dirt 2'de oyuncu bulamaman imkansız gibi,ben her saatte oyuncu bulabiliyorum.Gerçekten zevkli oyunlardır ve kolay kolay sıkmaz.
  • call of duty modern warfare 2 al beraber oynayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardian of the Dark

call of duty modern warfare 2 al beraber oynayalım

bc2 ya da mw2 alacağım hala kararımı veremedim bu iki oyun arasından
  • genış çapta bir mapte oynamak istiyorsan bc2 adam vurmanda uzun surecektır yok ben kısa mapta aksiyon sever hemen adam vurmak isterim dersen mw2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BC 2.Tartışmam bile.
  • bc2 aldım ama oyunda takıldım ilk bölümlerde.karlı bir bölüm karşımıza tank fln çıkıyor üstünde hedef gibi birşey var anlamadım ne yapacağımı silah işlemiyor tanka adamlar gelip duruyor zaten geçemedim o bölümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickneyme

bc2 aldım ama oyunda takıldım ilk bölümlerde.karlı bir bölüm karşımıza tank fln çıkıyor üstünde hedef gibi birşey var anlamadım ne yapacağımı silah işlemiyor tanka adamlar gelip duruyor zaten geçemedim o bölümü.

azcık bekle uçaklar gelip temizleyecek
  • Orda hava desteğini çağıracaksın.Mortarmıydı,uçakla saldırımıydı hatırlamıyorum ama tankın üzerine gelerek tanka nişan alacaksın 3-4 sn.sonra hedefe kitlenicekler ve tankı patlatıcaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Orda hava desteğini çağıracaksın.Mortarmıydı,uçakla saldırımıydı hatırlamıyorum ama tankın üzerine gelerek tanka nişan alacaksın 3-4 sn.sonra hedefe kitlenicekler ve tankı patlatıcaklar.

şimdi bende bi silah var dandik birşey onla mı nişan alacağım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.