Şimdi Ara

Live konusunda yardım edermisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben xbox360 aldım.Size birkaç sorum var.

1-xbox'ımı nasıl internete bağlarım?
    2-Live'e nasıl ve nereden üye olunuyor?
    3-Live parası ne kadar?Aylık ve ya yıllık mı veriliyor?
    4-Kırdırılan xboxlarda ban yeme riski var mıdır? Varsa yüksek midir?
    5-Kırdırılan makinede Live'e orijinal oyunla girilse de ban yenir mi ?

Bu konuda biraz acemiyim kusura bakmayın.

• 1) makinen elite oldugunu kabul edıp cevaplarsak kablolu olarak ethernet gırısınden baglanırsın yada bır aparat ıle kablosuz olarak gırebılırsın eger slımse gene ethernetle baglanabılırsın kablosuzdada aparat almana gerek yok.
    2)live xbox ın ıcınden uye olabılırsın zaten ılk actıgında felan soracaktır.
    3)1 aylık 3 aylık 1 yıllık gıbı paketlerı mevcut herkes ınternet uzerınden alıyor gittigidiyor, maximuscards.com vs
    4)Bunu kımse bılemıyor forumda herkes tahmın ediyor ama belli olmuyor acıkcası ama suan durgun ortalık
    5)Kırdırılan makınede orjınal oynasan bıle banlanırsın fw lı makınede orjınal kullanmak bandan kurutlma yolu degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega01

Arkadaşlar ben xbox360 aldım.Size birkaç sorum var.

1-xbox'ımı nasıl internete bağlarım?
    2-Live'e nasıl ve nereden üye olunuyor?
    3-Live parası ne kadar?Aylık ve ya yıllık mı veriliyor?
    4-Kırdırılan xboxlarda ban yeme riski var mıdır? Varsa yüksek midir?
    5-Kırdırılan makinede Live'e orijinal oyunla girilse de ban yenir mi ?

Bu konuda biraz acemiyim kusura bakmayın.

1)Slimse konsolun, kablosuz bi sekilde direk baglanabilirsin, slim degilse ethernet kablosu yardımıyla kolaylıkla baglayabilirsin. Sonrasında Test Connection yaparsın, modeminle ilgili bi sorun yoksa direk Live'a baglanır.
    2)Dashboard'un her yerinde Sign Up Xbox Live diye koca koca yazıyo. Ilk sorun garibime gitmisti, ikincisi daha da gitti. Eger baska yolu var mı diye soruyorsan -ki niye sorasın- Live'ın web sitesine girip ordan kaydol, sonra Recover Gamertag yaparsın.
    3)1-3-6 aylık ve 1 yıllık var bildigim kadarıyla. Yıllıgın fiyatı 60 lira falandı sanırım. Konsolun yeniyse 3 ayrı profil icin toplam 3 ay bedava Gold uyelik kullanma hakkın var, bunu da unutma...
    4)FW'li Xboxlarda ban yeme 'risk'i cok yuksek hatta FW'li konsolla Live'a girersen eninde sonunda banlancan, hele hele bilmeden Ap2.5 tuzagına dusersen hic sansın yok.
    NOT: Ben artık bu nesilin sonuna yaklastıgımız icin MC'nin bir daha ban atmıyacagını dusunuyorum. Tamamıyla kendi tahminimdir, sakın bana guvenip giriyim dene, arastır iyice oyle gir.
    5)Yenir, ne yazık ki oyle bi dunya yok arkadasım...
    Bu arada bence bu aralar Live'a girme. Bu ayın sonunda cıkacak(veya cıkmıstır benim haberim yoktur) Update ile FW'li kullanıcıları kotu gunlerin bekledigi konusuluyordu. Benim de kesin bir bilgim yok, biraz arastır ona gore gir ya da ortalıgın durulmasını bekle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reader konusunda yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.