Şimdi Ara

Live Messenger ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Live Mesenger ile görüntülü görüşme yaptığım zaman ses kesilmeleri ve yankı oluyor .Başka sayfaya geçip görüntüler olmadan konuşma yapınca nispeten ses,te düzelme oluyor .Bilgisayar konusunda acemi birisi olarak bu konuda ne önerebilirsiniz.Saygılarımla

• baya kasılıyo o zaman pc. bilgisayar özelliklerin nasıl ki...
  • scorpion_ysc nin dediği gibi pc kasıyor olabilir. birde görüntülü konuşmaya çalıştığın kişi ile aranda olan mesafe ve internet bağlantıları ilgili bir problem de olabilir. aynı sorunları biz de yaşıyoruz elimizde olmadan.
  • Pentium 4 işlemci 524,3.06 ghz,1mb cache,533 mhz,512 mb ddr2 bellek,80 gb disk256 mbo/b ekran kartı sanırım doğru şeyler yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: foçalı

Pentium 4 işlemci 524,3.06 ghz,1mb cache,533 mhz,512 mb ddr2 bellek,80 gb disk256 mbo/b ekran kartı sanırım doğru şeyler yazdım

kasacak bir sistem değil. internet sağlayıcısından kaynaklanan bir sorun yapacak bir şey yok. beklemekten başka.
  • eksik bilgi verdim galiba bu olay çok uzun zamandan beri var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foçalı

eksik bilgi verdim galiba bu olay çok uzun zamandan beri var.

peki uzak yakın herkezle aynı şekilde aynı sorunumu yaşıyorsun _?
  • evet üstadım.uzak yakın farketmiyor.bunun tedavisi yokmu,her görüşmede aynı şeyi yapıyor.müzik indirdiğim zaman sorunsuz olarak dinlliyebiliyorum.alakasız şeyler yazıyorsam lütfen acemiliğime verinsaygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.