Şimdi Ara

Live Messenger sorunu! Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 3 aydır aramadığım yer kalmadı. Fakat soruna çare bulamadım. Bilgisayarımda eskinde Live Messenger kullanıyordum. Sonra ne olduysa çalışmamaya başladı. Hiçbir hata kodu falan vermiyor. Sadece İlk kurduğumda açılıyor ve donuyor. Kapatıp tekrar açmak istediğimde açılmıyor. Tık bile yok. Task Managerde baktığımda Applications bölümünde Msn yok ama Processess bölümünde msnmsgr.exe karşısında da 21.*** K duruyor. Bunun yanında Wndows Messenger sorunsuz çalışıyor. Tarih saat falan hepsi tamamdır. Kimsede bu sorun yokmu acaba ? Nasıl çözeriz şunu ?

Saygılar

• -messengeri pc den kaldırın
    -registry mechanic, wincare.tweaknow türü bir programla kayıt defterinizi ve atıkları temizleyin
    -güncel bir antivirüsle tarama yapın
    -pc yi güvenli modda açarak adavare.spyware doctor türü bir programla spy ve trojan taraması yapın
    tüm bu işlemleri sorunsuz tamamladıktan sonra messengeri yeniden kurun.kolay gelsin
  • Yazdıklarınızı harfiyen uyguladım. Gayet güzel birşekilde açıdlı. Fakat kapatıp tekrar açmak istedim açılmadı (hata kodu falan bile vermeden).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sohrabeck -- 19 Kasım 2007; 2:58:04 >
  • bir güvenlik duvarınız varmı,varsa ayarlarını kontrol edin.messengeri elinizdeki bir exeden kuruyorsanız onu silip yeniden yükleyin.sizdeki setup bozulmuş olabilir.sorununuz ilginç ve orjinal.daha ayrıntılı bilgiler verirseniz daha ayrıntılı yardım alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.