Şimdi Ara

Live Messenger Sürekli Kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet bağlantım olmasına rağmen ve kopmamasına rağmen live messenger sürekli düşüyor. 1 dakika bağlı kalmadan part bakıyorum düşmüşüm. Şaşırdım forumları okudum fakat faydalı bir şey bulamadım. Bana bu konuda çok acil yardım ederseniz sevinirim. Kolay gelsin

• Bende de oluyor bu aralar. Somut bir çözüm yok galiba.
  • Bakın aşağıdaki resimlerdeki gibi hata veriyor lütfen bir çözüm yolu bilen varsa acil cevap göndersin

• Güvenlik duvarım kapalı. Modemimle ilgili bir sıkıntım da yok. Çünkü az önce hallettim ayarlarını. Ve sonuç YENİLE dediğimde

• ben bu tür durumlarda modemi açıp kapıyom..oluyo..
  • kaç kere :D ben sürekli açıp kapatıyorum sonuç aynı yok mu bunun çaresini bilen yaw :)
  • koparken ç.d. mı oluyorsun yoksa ç.i. olduğun halde iletilermi gitmiyor
    bende de kopma sorunu var ama ben karşı tarafa ç.i. görünürken hiçbir ileti gidip gelmiyor am bu olay kısa süreleri oluyor aynı sorun ise ben hala çözüm bulamadım:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows Live Messenger'ın son sürümünü yükleyin veya güncellemesini yapın. Son sürümde kopma hatalarının giderildiği yazıyor.
  • Eğer modemde, bağlantılarda ve ayarlarda bir sorun yoksa muhtemelen yazılımsaldır. Bende son günlerde öncekine göre biraz daha kopmaya başladı.

.NET hizmetleri ile ilgili bir durum da olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Eğer modemde, bağlantılarda ve ayarlarda bir sorun yoksa muhtemelen yazılımsaldır. Bende son günlerde öncekine göre biraz daha kopmaya başladı.

.NET hizmetleri ile ilgili bir durum da olabilir.

anladım ama bence .nette bi sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.