Şimdi Ara

Live photo saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu salak özelliği temelli hayatımızdan çıkarmanın bir yolu var mı arkadaşlar? Bilgisayara attım fotoğrafları. Neredeyse hepsi video gibi live photo. Kapatıyorum kapatıyorum kendi kendine açılıyor. Her fotoğraf çekmeden önce manuel mi kapatmam lazım? Birde bu live photo olarak çektiğim fotoğrafları gidip fotoğrafçıdan çıkartabilir miyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar-Kamera-Ayarlar(En Üstteki)-Live Photo'yu kapatın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu defalarca yaptım. Şimdi tekrar yaptım, kameraya girdim yine açık live photo....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Bunu defalarca yaptım. Şimdi tekrar yaptım, kameraya girdim yine açık live photo....
    cihazı sıfırdan yedeksiz kurulum yapmayı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cihazımı neredeyse her ay sıfırlarım yedeksiz. Olmuyor, ne yapsam kapatamıyorum...

• Sat kurtul

• bi kere kapattım daha da açılmıyor. kamera ayarlarından ayarları koru seçeneğini işaretleyin öyle deneyin birde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video içerik app’larını yendim
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    arkadaş her ay sıfırladığı için dediğiniz ayarda sıfırlanıyor kendisi de devamlı şikayet ediyor o yüzden.
  • Ben bir kere kapatınca sıfırlayana kadar geri açılmıyor. Ayarı yanlış yapıyor olabilirsiniz, ayarlardan "live photo'yu hep açık olarak ayarlamak yerine son modu koruyun" seçeneğini seçip sonra kamera ayarından live photo'yu kapatın. Bir daha siz elle açana kadar ya da telefonu sıfırlayana kadar açılmaz.
  • ilk güncelleme ile geldiğinde kapatmıştım o gün bu gün kapalı
  • Gcam'e de koymuşlar o özelliği. Gereksiz, bomboş bir özellik. 5 yaşında çocuk bile kullanmaz.

• Pinpon efekti kullanınca efsane oluyor live photo ileri geri sarıp döngü yapıyor havuzda manyak bişe oluyor :)))

• En son ayarları koru seçeneğini açıp Live Photo’yu kapatırsanız bir daha açılmaz. Ayrıca bilgisayara nasıl atıyorsunuz bilmiyorum ama video olarak atmıyor normalde. Benim Live Photo hep açıktır ve hiçbir zaman bilgisayara veya başka bir yere transfer ettiğimde bahsettiğiniz sorunu yaşamadım. Ve her ay telefonu yedek kurmadan sıfırlamanızın mantığını da anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Aralık 2019; 8:10:43 >
  • Doğru. Live Photo ile çekilen fotoğrafları bilgisayar video olarak algılıyor ve 2-3 saniyelik videolar olarak kaydediyor. Ama gelmiş geçmiş en iyi kamera özelliği olan, hatta iPhone’la özdeşleşmiş bu özellikten şikayetçi olan ilk defa sizi görüyorum. Ayarlardan özelliği kapatın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.