Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (1650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.990
Cevap
75
Favori
1.065.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16461647164816491650
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Salahtan dolayı diaz biraz gölgede kalıyor ama bence form olarak en iyi 3 kanattan biri.Teknik var adam geçme var skor üretme var sahada mücadele sonuna kadar var daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 1 Aralık 2024; 20:50:21 >
  • Zaten şuan bulunduğu her kulvarın mutlak favorisi gibi gözüküyorlar ama defansta ve orta sahada derinlik adına takviye yapmaları gerek.

• FARK 11. ARTIK HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE.

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

takım klopp u arar dedik.

güçlendirilmiş klopp bulmuşlar meğerse Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA 

• Mohamed Salah'ın "Man City'e karşı Anfield'daki son maçım olabilir" yorumu hakkında Arne Slot:

Belki de 115 dosya hakkında daha fazla şey biliyordur ve Man City'nin gelecek sezon Premier League'de olmasını beklemiyordur. Ben bekliyorum.

Şakaydı. Tekrar ediyorum, şakaydı."

Kudurtucu bir tarzı var…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhammet Salah: Takımdaki uyum çok güzel fakat herşeyin bir sonu var. Ne yazıkki bu peri masalının sonuna geldik.

Yeni maceralara yelken açmak istiyorum. Birçok klübün teklifi var. Bakalım neresi olacak hep birlikte göreceğiz. ( La Gazzetta Della Tutto Sport )

• Liverpool sende takım değilsin!! Köy takımına 1 saattir gol atmadın. 1 Gol attın oda Penaltıdan

Demek Penaltı olmasa onuda atmıcaktın Nerde kaldı senin Delikanlılığın Sende Satılık takımsın Reziller !!!

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
  • Türkçesi ne bunun ))

• Bu sezon hem Ligde hem Şampiyonlar Liginde güzel ilerliyor. Ancak unutmamak gerekir ki takım Darwin Nunez kazmasına çözüm bulmadıkça daha çok saç baş yoldurur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16461647164816491650
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.