Şimdi Ara

Living World nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • degisik kaynaklardan arastirmaya calisdim ama living world nedir tam olarak anlatan,aciklayan yok gordugum kadariyla.deneyimi olan arkadaslar paylasimda bulunabilirler mi lutfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

degisik kaynaklardan arastirmaya calisdim ama living world nedir tam olarak anlatan,aciklayan yok gordugum kadariyla.deneyimi olan arkadaslar paylasimda bulunabilirler mi lutfen?

benim bildiğim dünyadaki npclerin ve diğer şeylerin loreye göre konuşması değişkenlikler göstermesi gibi devamlı patchlarla güncellenen oyun dünyası üzerinde yenilikler eventler vesaire.

Bunlar gerek story questler gerekse yanında geçtiğin npclerin "duydun mu şuraya şu saldırmış" gibi değişik konuşmalarda bulunması.

Çevre etkenlerinin loreye göre sezon sezon değişmesi denilebilir tabi daha iyi açıklamasını yapan arkadaşlar çıkacaktır. Benim bildiğim bu.
  • arkadaş cevaplamış, marketde gördüğün şeyi açayım:

hikaye ve olaylar değişiyor işte. normalde living world zamanı online olduğunda, o açık olan hikaye hesabına eklenir. vaktin yoksa daha sonra oynarsın.
    1 inciyi daha sonra satışa çıkartacaklar.
    2 inci şuan satışta.

kaçıranlar satın alabilyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

arkadaş cevaplamış, marketde gördüğün şeyi açayım:

hikaye ve olaylar değişiyor işte. normalde living world zamanı online olduğunda, o açık olan hikaye hesabına eklenir. vaktin yoksa daha sonra oynarsın.
    1 inciyi daha sonra satışa çıkartacaklar.
    2 inci şuan satışta.

kaçıranlar satın alabilyor..

Sezon 2 level 80 den sonra açılacak diyor. Bedava oynayabilir miyiz 80 olduktan sonra bölümleri yoksa sadece gem ile mi açılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanılmıyorsam para/gold harcamadan oynayamazsın.
    Eğer o sezonda login olmadıysan, onlar senin için kapalı oluyor. Sadece gem ile açabiliyorsun. Ama zaten pve oyuncusuysan para sorunu çok çekmezsin. Acıtmaz bunlara gold harcamak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.